Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (11)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 749 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Walking Dead

Er hebben 746 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het negende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 689 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het vijftiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Riverdale

Er hebben 670 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Riverdale. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat De Luizenmoeder

Er hebben 613 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van De Luizenmoeder. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst