Titans (2018)

7.8 / 10
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Acteur Esai Morales in tweede seizoen Titans

Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. De serie ging in première in oktober 2018 en is hier te zien bij Netflix.

Titans (2018) volgt jonge helden uit het hele DC-universum en hun weg naar volwassen worden. Dick Grayson (Brenton Thwaites) en Rachel Roth (Teagan Croft, een jong meisje bezeten door een vreemde duisternis) raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Onderweg krijgen ze hulp van Starfire en de sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat familie en een team van helden.


Esai Morales

Er is momenteel een tweede seizoen van Titans (2018) in de maak. Esai Morales, bekend van Ozark, zal daarin voor het eerst Deathstroke spelen, een huurmoordenaar en aartsvijand van de leider Dick Grayson. Deathstroke is eerder gespeeld door Manu Bennett in 36 afleveringen van The CW-serie Arrow.
Vorige aflevering
Rose
02x02
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kiefer Sutherland gaat de hoofdrol spelen in een serie die gebaseerd is op de film The Fugitive. De remake wordt gemaakt door streamingdienst Quibi en zal in april 2020 beschikbaar komen.
Vandaag, 09:00
Apple heeft de nieuwe serie Mosquito Coast formeel het groene licht gegeven. Het is een dramaserie van Luther-maker Neil Cross met in de hoofdrol Justin Theroux.
Gisteren, 12:00
The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Op 23 september gaat het derde seizoen van start bij ABC.
Gisteren, 11:00
Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat melden Britse media.
Gisteren, 10:00
2
Seinfeld is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. Tussen 1989 en 1998 zijn er 180 afleveringen verschenen.
Gisteren, 09:00
2
Soms is het goed om slecht te zijn. Helaas voor No Good Nick was dat genoeg voor één seizoen, Netflix heeft de komedieserie gecanceld.
maandag, 12:00