Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Acteur Esai Morales in tweede seizoen Titans

Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. De serie ging in première in oktober 2018 en is hier te zien bij Netflix.

Titans (2018) volgt jonge helden uit het hele DC-universum en hun weg naar volwassen worden. Dick Grayson (Brenton Thwaites) en Rachel Roth (Teagan Croft, een jong meisje bezeten door een vreemde duisternis) raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Onderweg krijgen ze hulp van Starfire en de sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat familie en een team van helden.


Esai Morales

Er is momenteel een tweede seizoen van Titans (2018) in de maak. Esai Morales, bekend van Ozark, zal daarin voor het eerst Deathstroke spelen, een huurmoordenaar en aartsvijand van de leider Dick Grayson. Deathstroke is eerder gespeeld door Manu Bennett in 36 afleveringen van The CW-serie Arrow.
Vorige aflevering
Dick Grayson
01x11
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst