Den som dræber

8.1 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2011 - 2012 
NetwerkTV2
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min20112012 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:TV2
Den som dræber is een Deense misdaadserie van de zender TV2. De serie ging in première op 13 maart 2011.

Hoe vergroot je de pakkans van een levensgevaarlijke crimineel? Door je volledig in te leven in zijn lugubere fantasieën. Zo kun je het patroon van de meest verschrikkelijke gruweldaden achterhalen en de seriemoordenaar net een stap voor zijn. Bij de speciale politie-eenheid van Kopenhagen zijn detective Katrine Jensen en profiler Thomas Schaeffer experts. Ze duiken in het brein van de dader en vergen het uiterste van zichzelf. Maar soms zelfs net iets te veel..
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11

Recensies (1)

Those Who Kill - Seizoen 1

8

Nieuws (9)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
7 okt 2019
5
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
30 sep 2019
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019

Populaire reacties (4)

9
29 apr 2019
Beste mede-serievolgens, Those Who Kill heeft alsnog een 2e seizoen gekregen en dit wordt nu op NPO 3 uitgezonden. Het 2e seizoen staat onder de naam Darkness: Those Who Kill op MijnSerie. De afleveringen die nu op NPO 3 uitgezonden worden zijn dus NIET de afleveringen die je op deze pagina terugvindt.
9
20 nov 2013
uitstekende scandinavische serie , waar de amerikaanse niet tegenop kunnen

Vergelijkbare series