Oogappels

7.6 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkBNN-VARA
2x1 27 februari 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:BNN-VARA
Oogappels is een Nederlandse dramaserie van de zender BNN-VARA. De serie ging in première op 24 januari 2019.

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar. In ‘Oogappels’ volgen we vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Oogappels.

Nieuws (12)

Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
do 30 januari
Een nieuwe MijnSerie podcast, een nieuwe column van onze nieuwste columnist en heel veel nieuws in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 januari.
ma 27 januari
De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, is eind februari weer te zien als het tweede seizoen van start gaat.
do 23 januari

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem