Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sky komt met politieke dramaserie Cobra

De acteurs Robert Carlyle (Once Upon a Time) en Victoria Hamilton (The Crown) spelen hoofdrollen in de politieke dramaserie Cobra voor Sky.

Het is een zesdelige serie over wat er gebeurt in de wandelgangen van de macht tijdens een tijd van nationale noodtoestand. Robert Carlyle speelt de de Britse premier Robert Sutherland, terwijl Victoria Hamilton de rol van chef-staf Anna Marshall heeft.


Robert Carlyle

Richard Dormer (Game of Thrones) speelt Fraser Walker, het hoofd van het Civil Contingencies Secretariat. David Haig (Killing Eve) is de Home Secretary Archie Glover-Morgan en Lucy Cohu (Broadchurch) speelt de vrouw van de premier, Rachel Sutherland.

De serie gaat over een nationale noodsituatie die het land dreigt te overspoelen terwijl een team bestaande uit Britse toonaangevende experts, planners van crisiscondities en de meeste senior politici vechten om de bescherming te garanderen van het Britse volk. De premier en zijn stafchef hebben te maken met onmogelijke politieke beslissingen. Ze moeten ook rekening houden met hun politieke tegenstanders die elk teken van zwakte gebruiken als een kans om toe te slaan.

Cobra is geschreven door Ben Richards en wordt geproduceerd door New Pictures. Robert Carlyle: "Ik kijk er echt naar uit om in de rol van premier te stappen in een verhaal dat bijna te waar is om fictie te zijn. Cobra is een duidelijk opwindende en geestige kijk op een politiek drama, maar met warme menselijke aspecten in het hart van de serie."

Sky heeft nog niet gemeld wanneer de serie verschijnt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC.
Vandaag, 10:00
1
Na jaren van mini-reünies op televisie en een recente actie op Instagram, kan de Friends-cast binnenkort eindelijk samenkomen voor een goede reünie op televisie.
Vandaag, 09:00
CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00