Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sky komt met politieke dramaserie Cobra

De acteurs Robert Carlyle (Once Upon a Time) en Victoria Hamilton (The Crown) spelen hoofdrollen in de politieke dramaserie Cobra voor Sky.

Het is een zesdelige serie over wat er gebeurt in de wandelgangen van de macht tijdens een tijd van nationale noodtoestand. Robert Carlyle speelt de de Britse premier Robert Sutherland, terwijl Victoria Hamilton de rol van chef-staf Anna Marshall heeft.


Robert Carlyle

Richard Dormer (Game of Thrones) speelt Fraser Walker, het hoofd van het Civil Contingencies Secretariat. David Haig (Killing Eve) is de Home Secretary Archie Glover-Morgan en Lucy Cohu (Broadchurch) speelt de vrouw van de premier, Rachel Sutherland.

De serie gaat over een nationale noodsituatie die het land dreigt te overspoelen terwijl een team bestaande uit Britse toonaangevende experts, planners van crisiscondities en de meeste senior politici vechten om de bescherming te garanderen van het Britse volk. De premier en zijn stafchef hebben te maken met onmogelijke politieke beslissingen. Ze moeten ook rekening houden met hun politieke tegenstanders die elk teken van zwakte gebruiken als een kans om toe te slaan.

Cobra is geschreven door Ben Richards en wordt geproduceerd door New Pictures. Robert Carlyle: "Ik kijk er echt naar uit om in de rol van premier te stappen in een verhaal dat bijna te waar is om fictie te zijn. Cobra is een duidelijk opwindende en geestige kijk op een politiek drama, maar met warme menselijke aspecten in het hart van de serie."

Sky heeft nog niet gemeld wanneer de serie verschijnt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03