Orphan Black

8.2 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

AMC maakt serie in Orphan Black-universum

Orphan Black is een sciencefictionserie die te zien was van maart 2013 tot en met augustus 2017. Het is een serie van de zender Space en BBC America in de VS.

Als de buitenstaander Sarah (Tatiana Maslany) een vrouw zelfmoord ziet plegen die sprekend op haar lijkt, besluit ze om de identiteit van de overleden vrouw aan te nemen inclusief bankrekening en vriend. Al snel komt ze er achter dat ze hierdoor alleen maar dieper in de problemen is geraakt. Ze komt er namelijk achter dat zowel haar voorganger als zijzelf klonen zijn, waardoor ze zich af begint te vragen of zij de enigen zijn...

Dat serie Orphan Black er na vijf seizoenen mee stopte kwam voor veel fans als een grote teleurstelling. Nu is er toch goed nieuws. De Amerikaanse zender AMC werkt aan een nieuwe serie die zich afspeelt in het Orphan Black-universum. Temple Street Productions, dat eerder verantwoordelijk was voor de originele serie, gaat als producent aan de slag.

Het gaat in dit geval dus niet om een spin-off of reboot van de oorspronkelijke serie Orphan Black. In plaats daarvan kunnen we rekenen op een compleet nieuw verhaal in dezelfde wereld als waar Orphan Black zich afspeelde. De makers zoeken momenteel naar een schrijver voor het project. De BBC is in dit geval niet betrokken bij het project. De oorspronkelijke serie is hier te zien bij Netflix.
Vorige aflevering
To Right the Wrongs of Many
To Right the Wrongs of Many
05x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00