Orphan Black

8.2 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

AMC maakt serie in Orphan Black-universum

Orphan Black is een sciencefictionserie die te zien was van maart 2013 tot en met augustus 2017. Het is een serie van de zender Space en BBC America in de VS.

Als de buitenstaander Sarah (Tatiana Maslany) een vrouw zelfmoord ziet plegen die sprekend op haar lijkt, besluit ze om de identiteit van de overleden vrouw aan te nemen inclusief bankrekening en vriend. Al snel komt ze er achter dat ze hierdoor alleen maar dieper in de problemen is geraakt. Ze komt er namelijk achter dat zowel haar voorganger als zijzelf klonen zijn, waardoor ze zich af begint te vragen of zij de enigen zijn...

Dat serie Orphan Black er na vijf seizoenen mee stopte kwam voor veel fans als een grote teleurstelling. Nu is er toch goed nieuws. De Amerikaanse zender AMC werkt aan een nieuwe serie die zich afspeelt in het Orphan Black-universum. Temple Street Productions, dat eerder verantwoordelijk was voor de originele serie, gaat als producent aan de slag.

Het gaat in dit geval dus niet om een spin-off of reboot van de oorspronkelijke serie Orphan Black. In plaats daarvan kunnen we rekenen op een compleet nieuw verhaal in dezelfde wereld als waar Orphan Black zich afspeelde. De makers zoeken momenteel naar een schrijver voor het project. De BBC is in dit geval niet betrokken bij het project. De oorspronkelijke serie is hier te zien bij Netflix.
Vorige aflevering
To Right the Wrongs of Many
To Right the Wrongs of Many
05x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00