Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Arielle Kebbel speelt in NBC-pilot The Bone Collector

Actrice Arielle Kebbel, bekend van Gilmore Girls, heeft samen met Russell Hornsby (Grimm) een hoofdrol in de NBC-pilot The Bone Collector.

The Bone Collector is oorspronkelijk een film uit 1999 waarin Angelina Jolie en Denzel Washington de hoofdrol speelden. De nieuwe serie The Bone Collector die NBC wil gaan maken draait net als de film om de gepensioneerde forensisch criminoloog Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), die na een ongeluk op zijn werk verlamd is geraakt. Vanwege een schrijnende zaak moet hij weer aan het werk en wordt hij gekoppeld aan de ambitieuze jonge detective Amelia Sachs (Arielle Kebbel).

De film uit 1999 bracht wereldwijd 151 miljoen dollar op en was gebaseerd op de gelijknamige thriller, die door Jeffery Deaver werd uitgebracht in 1997. Na het succes van het eerste boek bracht Deaver nog dertien vervolgboeken uit. NBC heeft nog niet gemeld wanneer de pilot van The Bone Collector beschikbaar komt.


Arielle Kebbel
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1