Those Who Kill

8.1 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Those Who Kill in april bij NPO 2

Those Who Kill (Den som dræber) is een Scandinavische dramaserie van de zender TV2. De serie had een eerste seizoen dat startte in maart 2011. Na vele jaren is er een tweede seizoen gemaakt.

In dat seizoen verschijnen wel heel andere personages. In de nieuwe afleveringen raakt detective Jan Michelsen (Kenneth M. Christensen) geobsedeerd door de verdwijning van de 17-jarige Julie. Wanneer hij stuit op het stoffelijk overschot van een andere tiener en er vervolgens nog een jong meisje ontvoerd wordt, schakelt hij de hulp in van profiler Louise Bergstein (Natalie Madueño). Het nieuwe seizoen van Those Who Kill werd geschreven door Ina Bruhn en de regie was in handen van Carsten Myllerup.

Het tweede seizoen van Those Who Kill is vanaf 20 april wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Wie abonnee is van NPO Start Plus kan het hele seizoen vanaf die dag bekijken. Onderstaand alvast een trailer van TV2 uit Denemarken.

Vorige aflevering
A Deadly Game (2)
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple heeft de nieuwe serie Mosquito Coast formeel het groene licht gegeven. Het is een dramaserie van Luther-maker Neil Cross met in de hoofdrol Justin Theroux.
Gisteren, 12:00
The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Op 23 september gaat het derde seizoen van start bij ABC.
Gisteren, 11:00
Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat melden Britse media.
Gisteren, 10:00
2
Seinfeld is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. Tussen 1989 en 1998 zijn er 180 afleveringen verschenen.
Gisteren, 09:00
2
Soms is het goed om slecht te zijn. Helaas voor No Good Nick was dat genoeg voor één seizoen, Netflix heeft de komedieserie gecanceld.
maandag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:17