Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Apple laat dramaserie Pachinko maken

Apple heeft een serieorder gegeven voor de nieuwe dramaserie Pachinko, gebaseerd op de bestsellerroman van Min Jin Lee. Dat meldt Deadline.

Pachinko wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door Soo Hugh (The Terror), die ook als showrunner fungeert. De serie gaat over de dromen van vier generaties van een Koreaanse immigrantenfamilie. Pachinko is episch van omvang en intiem van toon, zo meldt Soo Hugh. Het verhaal begint met een verboden liefde en speelt zich af in Korea, Japan en Amerika. ”Het vertelt een onvergetelijk verhaal van oorlog en vrede, liefde en verlies, triomf en afrekening”, aldus Soo Hugh. Over de acteurs en de lanceerdatum is verder nog niets bekend.


Soo Hugh

Media Res verwierf de rechten op de roman. Media Res-oprichter Michael Ellenberg zal naast Min Jin Lee als uitvoerend producent optreden. Soo Hugh was eerder co-showrunner voor The Terror. Haar andere credits zijn veelgeprezen series The Killing and The Whispers.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst