Santa Clarita Diet

7.5 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor derde seizoen Santa Clarita Diet

Er is een nieuwe trailer verschenen voor het derde seizoen van Santa Clarita Diet, een Amerikaanse komische horrorserie van Netflix. Op vrijdag 29 maart komen alle afleveringen van het derde seizoen beschikbaar.

Santa Clarita Diet gaat over Joel en Sheila, een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby. Wanneer Sheila (Drew Barrymore) een dramatische verandering ondergaat in haar leven, dreigt dit de levens van haar gezinsleden te verwoesten. Zij transformeert in het eerste seizoen tot een onsterfelijke zombie en verlangt de hele dag naar bloed.

In het derde seizoen is ook Timothy Olyphant weer te zien als haar man Joel. In de trailer zien we hoe Joel nu voor een ingrijpende keuze staat: een beet van Sheila zal hem namelijk veranderen in een gelijksoortig onsterfelijk wezen, maar hij twijfelt of hij wel op die manier door het leven wil gaan.

Vorige aflevering
The Cult of Sheila
The Cult of Sheila
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00