Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ITV komt met dramaserie The Singapore Grip

De acteurs David Morrissey (The Walking Dead) en Luke Treadaway (Traitors) spelen een hoofdrol in een nieuwe serie van ITV die is gebaseerd op J.G. Farrell's roman The Singapore Grip over de tweede wereldoorlog.

Het wordt een zesdelige serie, geproduceerd door Mammoth Screen. Voormalig Coronation Street-acteur Elizabeth Tan en de rijzende ster Georgia Blizzard (Home and Away) zullen ook een hoofdrol krijgen.


David Morrissey

The Singapore Grip is gepubliceerd in 1978. Het verhaal gaat over een Brits gezin dat in Singapore woonde ten tijde van de Japanse invasie. Het volgt rubberkoopman Walter Blackett, gespeeld door Morrissey, zijn vrouw Sylvia, gespeeld door Jane Horrocks en de meedogenloze dochter Joan, gespeeld door Georgia Blizzard.

Tom Vaughan (Doctor Foster) regisseert alle zes afleveringen. Christopher Hampton schrijft het scenario. Hampton zegt: "Als een grote bewonderaar en, uiteindelijk, een vriend van J.G. Farrell, was ik zeer verheugd om te worden uitgenodigd om The Singapore Grip aan te passen, een panoramisch verslag van het rampzalige verlies van Singapore aan de Japanse indringers in 1942. Nauwe analyse van de geweldige roman heeft alleen maar mijn enthousiasme groter gemaakt."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1