Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ITV komt met dramaserie The Singapore Grip

De acteurs David Morrissey (The Walking Dead) en Luke Treadaway (Traitors) spelen een hoofdrol in een nieuwe serie van ITV die is gebaseerd op J.G. Farrell's roman The Singapore Grip over de tweede wereldoorlog.

Het wordt een zesdelige serie, geproduceerd door Mammoth Screen. Voormalig Coronation Street-acteur Elizabeth Tan en de rijzende ster Georgia Blizzard (Home and Away) zullen ook een hoofdrol krijgen.


David Morrissey

The Singapore Grip is gepubliceerd in 1978. Het verhaal gaat over een Brits gezin dat in Singapore woonde ten tijde van de Japanse invasie. Het volgt rubberkoopman Walter Blackett, gespeeld door Morrissey, zijn vrouw Sylvia, gespeeld door Jane Horrocks en de meedogenloze dochter Joan, gespeeld door Georgia Blizzard.

Tom Vaughan (Doctor Foster) regisseert alle zes afleveringen. Christopher Hampton schrijft het scenario. Hampton zegt: "Als een grote bewonderaar en, uiteindelijk, een vriend van J.G. Farrell, was ik zeer verheugd om te worden uitgenodigd om The Singapore Grip aan te passen, een panoramisch verslag van het rampzalige verlies van Singapore aan de Japanse indringers in 1942. Nauwe analyse van de geweldige roman heeft alleen maar mijn enthousiasme groter gemaakt."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1