Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 29

Weekoverzicht 29

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 juli verzameld.


* Weetjes:
-Star Trek: Discovery zal zich aan de tijdlijn en regels houden. Op 24 september gaat de nieuwe serie Star Trek: Discovery van start, maar fans maken zich zorgen over de continuïteit van de franchise-reeks. Volgens producent Alex Kurtzman hoeven de fans zich geen zorgen te maken: “Als je fan bent van Star Trek, ga je veel dingen zien die gekoppeld zijn aan de oorspronkelijke serie en elementen daarvan. Ik heb het dan niet alleen over het plot, maar ook over de geest van de show. We gaan wat dingen laten zien in Star Trek: Discovery die mensen bekend voor zullen komen. Zonder iets te verklappen houden we ons aan een tijdlijn en de regels, maar gaan we ook gebieden verkennen die volgens ons nooit eerder verkend zijn, maar waar alleen naar gerefereerd is.” Kurtzman vertelde ook dat de schrijverskamer vol met fans van Star Trek zit en dat die echt de basis niet uit het oog zullen verliezen: “Je kan niet zeggen, ‘dit is nooit gebeurd’. Dat kan echt niet, dan word je vermoord. Nee, je moet het canon respecteren en begrijpen wat de verschillende tijdlijnen zijn en hoe alles zich tot elkaar verhoudt.”


Algemeen Serienieuws
Comic Con Amsterdam
- Op 27 en 28 augustus 2016 werd voor de eerste keer in de Rai de Comic Con Amsterdam gehouden. Dit jaar keert Comic Con Amsterdam terug en strijkt weer neer in de Rai.

Deadwood
- Het zit nog steeds in de pen: de film gebaseerd op de serie Deadwood. En dat is een goed iets, want zo kan HBO de serie Deadwood mooi afronden met een eenmalige televisiefilm. De berichten zijn nog vaag, want de ene acteur Kim Dickens zegt dat ze heel graag een reünie willen van Deadwood en de andere acteur Dayton Callie zegt dat het een hele moeilijke taak wordt om iedereen weer bij elkaar te krijgen. Volgens Ian McShane ligt het script klaar. Is het een kwestie van tijd dat de Deadwood film er komt of is het slechts een droom die nooit uit gaat komen? MijnSerie houdt je van eventuele ontwikkelingen rondom Deadwood op de hoogte.

Sherlock
- Er is meer aan de hand bij Sherlock, maar de uitvoerend producenten wilden vrijdag 21 juli bij San Diego Comic Con niets verklappen. Komt er toch een vijfde seizoen? “Er is iets waar we aan het werken zijn in Londen,” vertelde uitvoerend producent Sue Vertue plagend in een stampvolle zaal in het San Diego Convention Center. “We hebben een antwoord, maar gaan niet vertellen wat het is,” vulde uitvoerend producent en vertrekkend showrunner bij Doctor Who Steven Moffat lachend aan.

Datums Series
American Horror Story
- Het grote aftellen kan beginnen, binnenkort begint het zevende seizoen van American Horror Story. En dit seizoen heeft niet alleen een startdatum, maar ook castingnieuws en een subtitel gekregen.

East Los High
- Hulu heeft 1 december aangewezen als de dag voor de seriefinale van East Los High.

Hulu
- Hulu maakt zich klaar voor het najaar. De streamingdienst heeft drie startdatums aangekondigd van drie Original Hulu-series. Chance zal op 11 oktober terugkeren voor een tweede seizoen van tien afleveringen. Freakish zal net als Chance zijn tweede seizoen krijgen met tien afleveringen en die start op woensdag 18 oktober. En dan Shut Eye, ook deze serie krijgt een tiendelig tweede seizoen die op woensdag 6 december te zien zal zijn bij Hulu.

Once Upon a Time
- ABC heeft nog niet het gehele herfstschema bekendgemaakt, maar zo langzamerhand druppelen er toch datums binnen van de Alfabet-zender. Zo ook de startdatum van het zevende seizoen van Once Upon a Time.

Startdatums series op de Vlaamse TV
- Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie hierbij de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

The Walking Dead
- De San Diego Comic Con staat garant voor veel nieuws, ook nieuws over startdatums. AMC heeft aangekondigd dat eind oktober The Walking Dead weer van start gaat.

Vikings
- History heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen van Vikings op 29 november 2017 van start zal gaat.
Video on youtube


Gecancelde Series
Teen Wolf
- Het zou zomaar eens kunnen dat de gecancelde serie Teen Wolf van MTV een reboot krijgt en verder zal gaan als anthologieserie. MTV is namelijk in het beginstadium van gesprekken met bedenker en showrunner Jeff Davis om de enorm populaire tienerserie om te kunnen zetten naar een anthologie met deels een nieuwe cast – maar er kunnen ook terugkerende castleden bij zijn- en een nieuwe setting. “Deze karakters en hun verhalen hebben een piek bereikt,” vertelt MTV president Chris McCarthy aan Hollywood Reporter. “We zijn in gesprek met Jeff hoe wij de franchise levend kunnen houden. En het mooie aan de evolutie van media is dat je een serie door een reeks van podcasts kunt zien en dan de verrijzenis kan meemaken van een nieuwe klas over een paar jaar.”

The Originals
- Julie Plec: “Ik ben aan het inpakken voor Comic Con, ik realiseer me dat het een jaar geleden is dat het eind van The Vampire Diaries werd aangekondigd. Het voelt alleen maar gepast om deze gedenkdag te gebruiken om een tweede vaarwel aankondiging te doen.” Klik hier om het artikel over The Originals te lezen. UPDATE: Steven Krueger zal in het vijfde seizoen opgewaardeerd worden als vast castlid. Josh zal dus in het allerlaatste seizoen een grotere rol krijgen.

Nieuwe Series
Big Dogs
- De nieuwe serie Big Dogs, gebaseerd op de boekenreeks van Adam Dunn, heeft namen toegevoegd aan de castinglijst. Micheal Neeson, Lance Henriksen, Michael Rabe, Manny Perez en Brett Cullen zullen een rol gaan spelen in de serie die nog niet verbonden is aan een zender, streamingdienst of netwerk. Big Dogs is gesitueerd in een gewelddadig en aftakelend New York City, verscheurd door financiële tegenvallers, rassenrellen en een stijgende criminele golf en waar een economische onderwereld van illegale, door losbandigheid geteisterde nachtclubs gelinkt aan web van taxi’s floreert. Neeson speelt zijn eerste hoofdrol als Renny een jonge modefotograaf die door middel van een netwerk van taxi’s drugs vervoerd voor het feestcircuit.

Confederate
- Ze hoeven niet op een houtje te gaan bijten na het einde van Game of Thrones. De makers van de HBO fantasyserie gaan een nieuwe serie maken voor HBO, Confederate.

Homecoming
- De nieuwe Amazon-serie met niemand minder dan Julia Roberts in de hoofdrol heeft een order gekregen voor twee seizoenen. Het project Homecoming komt van de bedenker van Mr. Robot, Sam Esmail, die ook de serie zal regisseren en uitvoerend produceren. Homecoming is gebaseerd op de gelijknamige fictieve podcast op Gimlet Media die zich centreert rond een hulpverlener (Roberts) in een geheim overheidsgebouw en een soldaat die niet kan wachten om een burgerleven te gaan leiden. Amazon heeft de internationale rechten weten te bemachtigen voor deze serie die in première zal gaan op Amazon Prime Video wereldwijd..

Lock and Key
- Locke and Key, gebaseerd op het boek van Joe Hills, krijgt een nieuwe regisseur voor de pilot aflevering. Andy Muschietti (Mama, It) zal Scott Derrickson vervangen. Hij heeft het te druk met de pilot van TNT’s Snowpiercer. Lock and Key gaat over drie kinderen die terugkeren naar hun familiehuis in Massachusetts na de gruwelijke dood van hun vader. Wanneer ze daar arriveren, ontdekken ze een aantal magische sleutels waardoor ze speciale krachten krijgen en vreemde deuren kunnen openen. Helaas voor hen zijn ze niet de enigen die uit zijn op deze mysterieuze artefacten. Er is namelijk een bovennatuurlijke kracht die de sleutels wil hebben om de meest verschrikkelijke deur van alle openen. Carlton Cuse zal de showrunner zijn.

Mariah Carey serie
- Er komt een dramaserie bij Starz gebaseerd op het leven van Mariah Carey. De nog naamloze serie zal geproduceerd gaan worden door Carey zelf samen met goede vriend regisseur/uitvoerend producent Brett Ratner (Prison Break). De nog naamloze serie start in het jaar 1986 in New York en vertelt het verhaal van een 16-jarige bi-raciale vrouw, die na een moeilijke jeugd uitgroeit tot één van de meest succesvolle zangeressen aller tijden. Nina Colman (Date My Dad) zal als scenarist en showrunner aan het werk gaan bij dit project.

Naamloze Grey's Anatomy spin-off
- Er komt een Shondaland spin-off van de hitserie Grey's Anatomy. De serie, die op dit moment nog naamloos is, zal Paris Barclay krijgen als producerend regisseur en uitvoerend producent van de pilot en de serie. Barclay (Sons of Anarchy) gaat fulltime bij Shondaland werken. De naamloze spin-off, die in mei al rechtstreeks tot serie is besteld, volgt een groep heldhaftige brandweermannen/vrouwen, van de kapitein tot aan lagere rangen in hun persoonlijke en hun professionele leven. De eerste aflevering zal in het veertiende seizoen van Grey's Anatomy worden uitgezonden dit najaar bij ABC.

Stargate Origins
- Stargate wordt nieuw leven ingeblazen als Stargate Origins, een tiendelige digitale serie dat alleen te zien zal zijn op basis van een abonnementenplatform Stargate Command.

Tin Star
- De nieuwe thriller/donkere komedie Tin Star met Tim Roth (Lie to Me) en Christina Hendricks (Mad Men) heeft een huis gevonden bij Amazon. Het tiendelige, eerste seizoen zal later dit jaar in première gaan. Tin Star vertelt het verhaal van Jim Worth een Britse detective die een kleinstedige politiechef is geworden. Hij brengt zijn familie naar het piepkleine en rustige stadje Little Big Bear voor een beter leven. Wat volgt wordt omschreven als een verhaal van de corruptie van onschuld, van moord en verdriet en een alles consumerende wraak. De cast bestaat ook uit Genevieve O’Reilly (The Honourable Woman), Abigail Lawrie (The Casual Vacancy), Oliver Coopersmith (Dickensian), Christopher Heyerdahl (Hell on Wheels), Stephen Walters (Outlander), Ian Puleston-Davies (Coronation Street), Roark Critchlow (Pretty Little Liars), Sarah Podemski (Cashing In), Ryan Kennedy (Hellcats) en Kevin Hanchard (Orphan Black).

The Mastermind
- De gebroeders Russo, Joe en Anthony, hebben getekend bij FX. Ze gaan een nieuwe serie The Mastermind maken voor de zender.

Zomer in Zeeland
- Gebaseerd op het Australische 800 words, dat is de nieuwe serie Zomer in Zeeland die in het voorjaar van 2018 te zien is bij SBS 6. En de castinglijst heeft niet de minste acteurs erop staan. Daniël Boissevain speelt de hoofdrol als columnist Sjors Mulder. Pip Pellens speelt zijn dochter Fenna en Tonko Bossen is zoon Jurgen. Mulder gaat na de dood van zijn vrouw verhuizen van Amsterdam naar een Zeeuws dorp Lekzand. Uiteraard hebben de kinderen hier totaal geen zin in, maar een goede vriendin van Sjors Juul (Jennifer Hoffman) lijkt als enige begrip te kunnen opbrengen voor de keuze die Sjors maakt. De zonderlinge dorpsgenoten van Sjors en zijn gezin worden en Charlie Chan Dagelet. Zomer in zeeland lijkt qua plot ook op de Nederlandse serie We gaan nog niet naar huis uit 2008.

Vernieuwde Series
Jill & Jessa: Counting On
- Jill & Jessa: Counting On is vernieuwd met een vijfde seizoen dat maandag 11 september van start gaat.

Marvel's Iron Fist
- Netflix heeft de superheldenserie Marvel's Iron Fist vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen staat gepland om in 2019 van start te gaan bij de streamingdienst.

The Tick
- Het team achter Amazons' The Tick zijn al druk bezig met het plannen voorbij het tweede seizoen. Ze hebben een serie van vijf seizoenen in gedachten. “Hij heeft nog veel meer te zeggen als Edlund (uitvoerend producent Ben) zijn zin krijgt. De bedenker heeft al een vijfjaren plan voor de serie, met genoeg karakters, om de seizoenen te kunnen bevolken, en die het verhaal waardig zijn. Inplaats van dat er gezegd wordt een Marvel Universum, zegt Fury, wij hebben een Edlund Universum.”

Ultimate Beastmaster
- De aanmeldingen voor het derde seizoen zijn begonnen. Netflix heeft de competitieserie Ultimate Beastmaster vernieuwd met een derde seizoen. Het filmen gaat op 4 september van start en duurt tot 25 september 2017. Het tweede seizoen van Ultimate Beastmaster met presentatoren Terry Crews en Charissa Thompson zal eind 2017/begin 2018 van start gaan, en het derde seizoen staat gepland voor eind 2018.

Wahlburgers
- A&E heeft de realityserie Wahlburgers vernieuwd met een achtste seizoen die op woensdag 8 augustus van start gaat. In het achtste seizoen zal de mijlpaal van de 75ste aflevering worden behaald.

Worst Cooks in America
- Food Network heeft de realityserie Worst Cooks in America vernieuwd met een elfde seizoen. Het elfde seizoen wordt een celebrity editie en zal op 23 augustus van start gaan.


Wynonna Earp
- Space en Syfy hebben de horror-/westernserie Wynonna Earp vernieuwd met een derde seizoen. Het derde seizoen is in 2018 te zien bij Syfy en bij Space in Canada.

Afleveringen
Legion
- De FX serie Legion maakt een zeer goede kans om vernieuwd te worden met een derde seizoen. Het tweede seizoen krijgt namelijk meer afleveringen. In het eerste seizoen waren het er nog acht, in het tweede seizoen zullen de kijkers getrakteerd worden op tien afleveringen. Ook blijkt Noah Hawley te werken aan een optreden van Professor X in Legion.


Casting Nieuws
Castle Rock
- De premièredatum van Castle Rock komt steeds dichterbij. En de man die verantwoordelijk is voor het regisseren van die eerste aflevering is aangekondigd. Michael Uppendahl (American Horror Story, Mad Men) zal aan het roer staan van de premièreaflevering van Castle Rock. Castle Rock is gebaseerd op de verhalen van Stephen King en komt uit de stal van J.J. Abrams Bad Robot. Al gecast zijn André Holland, Melanie Lynskey, Bill Skarsgård, Jane Levy en Sissy Spacek

Designated Survivor
- Na Homeland en Sense8 is er weer een Amerikaanse serie die banden krijgt met Nederland/Amsterdam. Acteur Ben Lawson zal in het tweede seizoen van Designated Survivor een karakter spelen die nauw verbonden zal is met Amsterdam. Lawson (Doubt) speelt de rol van Damian Rennet, een MI-6 agent, een Nederlander aanwezig in Amsterdam waar hij Hannah Wells (Maggie Q) zal ontmoeten. Ze moeten gaan samenwerken, maar de liefde staat daarbij in de weg. Of er ook opgenomen is of gaat worden in Amsterdam is niet bekend. Ook NCIS: New Orleans actrice Zoe McLellan voegt zich bij de cast in het tweede seizoen. McLellan speelt Kendra Daynes, een sluwe en briljante advocaat die haar droombaan vindt in het Witte Huis.

Hawaii Five-0
- Daniel Dae Kim en Grace Park hebben hun wapen en badge ingeleverd, maar Ian Anthony Dale en de weinig bekende Candese Meaghan Rath en Nieuw-Zeelander Beulah Koale mogen ze ophalen bij Hawaii Five-0. Dale loopt al in de serie rond, maar krijgt in het achtste seizoen een vaste rol. Alex O'Loughlin en Scott Caan zullen er op 29 september gewoon weer bij zijn als het achtste seizoen van start gaat bij CBS.

Lethal Weapon
- Michelle Hurd (Blindspot) voegt zich bij de cast van het tweede seizoen van de FOX actieserie Lethal Weapon. Hurd gaat in Lethal Weapon, de serie gebaseerd op de gelijknamige films, Gina Santos spelen, een chef die boven Avery staat om wat meer orde en controle te brengen in de divisie. Op 26 september 2017 gaat het tweede seizoen van Lethal Weapon van start bij FOX.

Riverdale
- Actrice Brit Morgan zal een rol gaan spelen in het tweede seizoen van Riverdale. Morgan (The Middleman) kruipt in de huid van Penny Peabody, bekend bij sommigen als ‘de slangenbezweerster’. Peabody is een sluwe achterkamertjes advocaat die bij de South Side Serpents in vaste dienst is, mochten de Serpents te maken krijgen met de lange arm van de wet. Ze houdt er onder andere van om in gunsten betaald te worden, geen cash, waar Jughead achter komt als hij haar hulp vraagt voor zijn vader.

Scream
- MTV heeft wat bekende gezichten toegevoegd aan het derde seizoen van de horrorserie Scream. De serie Scream heeft niet alleen een reboot gekregen maar ook bekende gezichten toegevoegd die het publiek waarvoor de serie is gemaakt zeker zal moeten aanspreken. De rapper Tyga gaat Jamal spelen, een loyale maar ruwe stiefbroer van het nieuwe karakter Deion. Deion is een Michael B Jordan-achtige footballspeler die naar de universiteit gaat met een beurs als de gemaskerde moordenaar zijn aandacht vraagt. C.J. Wallace, de zoon van Faith Evans en Notorius B.I.G. is de tweede naam die is toegevoegd. Hij speelt Amir, een sociaal onhandige savant, die als doel heeft om een muzikant te worden, maar het voor iedereen verborgen houdt. Zowel Tyga als Wallace zullen reguliere rollen krijgen in het derde seizoen van Scream dat in maart 2018 van start zal gaan met een evenement van drie avonden.

The Dark Tower: The Series
- Bij succes van de speelfilm The Dark Tower die over een maand (24 augustus) in première zal gaan, zal er ook een serie komen gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Stephen King. En in die serie zal ook, net als in de film, Idris Elba (Luther) in de huid kruipen van scherpschutter Roland Deschain. Producent Akiva Goldsman vertelde: “De eerste aflevering van de serie is nu geschreven en we hopen om Ron Howard’s oorspronkelijke idee van platformen te mengen. Dat leek tien jaar geleden revolutionair, maar is nu al door anderen gedaan. Idris maakt hier zeker onderdeel van uit, waarin hij net als in de film Roland Deschain de scherpschutter speelt. Deze serie wordt zijn oorsprongsverhaal, gebaseerd op het vierde boek in de reeks, Tovenaarsglas.”

The Exorcist
- Het tweede seizoen van The Exorcist krijgt er een nieuw castlid bij. Zuleikha Robinson gaat in de reboot een reguliere rol spelen. Robinson (Still Star-Crossed) speelt Mouse, een raadselachtig karakters dat een persoonlijke wrok heeft tegen de Katholieke patriarchaat. In mei werd zeer verrassend The Exorcist vernieuwd met een tweede seizoen. Maar de horroserie heeft wel een reboot gekregen. In het tweede seizoen zien we Vader Tomas Ortega en Marcus Keane op pad gaan om het vreselijke kwaad te bestrijden.

The Simpsons
- Ed Sheeran is hot. Niet alleen zijn zijn concerten binnen een paar minuten uitverkocht, maar ook in serieland is hij een graag geziene gast. Na zijn cameo in de serie Game of Thrones krijgt de zanger een andere rol. Dit keer als cartoon in de serie The Simpsons. Hij zal daarin het zingende liefje worden van Lisa Simpson. De aflevering gaat Haw-Haw Land heten (een verwijzing naar de film La-La Land). Op Instgram was alvast te zien hoe Sheeran er als gele bewoner van Springfield gaat uitzien.

This year continues to be equally surreal and amazing. Watch out for this one, me and Lisa have a whole thing going on x

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (x-on:teddysphotos) op 17 Jul 2017 om 12:16 PDT


The X Files
- Wat zouden Mulder en Scully zijn zonder Skinner (Mitch Pileggi)? Nou, kennelijk niets, want Pileggi (foto) heeft bijgetekend voor het reeds aangekondigde elfde seizoen van The X Files. In hoeveel aflevering Pileggi te zien is, is niet bekendgemaakt, maar het is goed voor de serie dat dit karakter zal terugkeren bij The X Files. Deze zomer wordt het beoogde elfde seizoen opgenomen en zoals het er nu uit ziet zal het meer één geheel gaan vormen dan dat er ‘losse’ afleveringen komen.

Columns
Showtime, seizoen 2 aflevering 14
- Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


Uit het leven van een bingewatcher
- Weer een column van de hand van Jenny Veerman. Deze keer gaat het over de leeftijd dat maar een nummer is. Klik hier om de column te kunnen lezen.

Kijkcijfers
Game of Thrones
- Het zal voor velen niet als verrassing komen als er verteld wordt dat HBO’s Game of Thrones weer een record heeft gebroken. Op 16 juli was de start van het één na laatste zevende seizoen van de fantasyserie en deze aflevering blijkt weer kijkcijfer records te hebben behaald. Er keken 10,1 miljoen mensen rechtstreeks en 6 miljoen via streams. In Nederland ging de serie bij Ziggo op maandag 17 juli van start, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Waarschijnlijk waren de servers overbelast.


Week 28
- Klik hier voor de kijkcijfers van 10 tot en met 16 juli.

Populairste series
Populairste series afgelopen week
- Welke series waren er in week 29 het populairst? Klik hier om het te lezen.


MijnSerie
Onderzoek nieuwsoverzicht
- Het onderzoek over het nieuwe design voor het nieuwsoverzicht vordert gestaag. Klik hier om te kijken hoe de drie design eruit zien en je mening te geven.

Series toevoegen en wijzigen
- Wist je dat de MijnSerie-lezer zelf series kan toevoegen? Klik hier en voeg je favoriete serie toe indien deze nog niet in de database staat. Ook kun je content zelf wijzigen, bijvoorbeeld als je een (typ)foutje ziet. Onder het kopje ‘info’ op de seriepagina zie je bewerk content staan. Klik daarop en je kunt niet alleen wijzigingen aanbrengen, maar ook trailers toevoegen. Zo kunnen we met zijn allen de website nog completer en beter maken. NOTE: Televisiefilms of éénmalige series met slechts één aflevering horen niet thuis op MijnSerie.

Overlijdensberichten
John Heard
- Acteur John Heard is 21 juli 2017 overleden in een hotelkamer in Palo Alto, Californië. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Bij velen zal Heard bekend zijn voor zijn rol in de films Home Alone, maar op het kleine scherm was de acteur ook geen onbekende. Vanaf 1975 speelt de acteur al rollen in films en televisieseries als The Client, Law & Order, The Sopranos, CSI: Miami, Prison Break, Cavemen, Entourage, NCIS: Los Angeles en APB. Zijn laatste televisierol was in de serie Outsiders als Lt. Governor of Kentucky. John Matthew Heard Jr. is 72 jaar geworden, R.I.P.

Martin Landau
- Oscarwinnaar Martin Landau is zaterdag 15 juli na een kort ziekbed overleden. De acteercarrière van Landau is lang en begint al in de jaren '50 van de vorige eeuw. Zijn eerste televisierol was in 1953 in The Goldbergs en zijn laatste rol was als stemacteur in The Simpsons in 2011. Daartussen in speelde hij in series als Maverick, Rawhide, Bonanza, The Untouchables, The Twilight Zone, Mission: Impossible, Space: 1999, The Evidence, Entourage, Without a Trace en In Plain Sight. Martin Landau wordt overleefd door twee dochters, een zuster en kleindochter. Martin ‘Marty’Landau is 89 jaar geworden, R.I.P.

Prijsvragen
- Tot 27 juni kun je kans maken op de onderstaande serie:
Elementary
- Klik hier als je kans wilt maken op het vierde seizoen van Elementary.

Antwoorden prijsvraag week 28
- Het antwoord op de prijsvraag van vorige week is:

* Supergirl
Vraag: Kara Zor-El wordt gelijktijdig met Kal-El, die wij kennen als Superman, naar Aarde gestuurd wanneer Krypton in gevaar is. Toch komt Kara veel later op Aarde dan Kal-El. Waarom is dit?
Antwoord: Ze zat vast in de Phantom Zone.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews
Outlander
- Nog voordat de San Diego Comic Con van start is gegaan, heeft Starz ons een cadeautje gegeven. In plaats van één trailer van het derde seizoen van Outlander, geeft Starz ons er zelfs twee.

The Walking Dead en Fear The Walking Dead
- Twee trailers van de series over de wandelende doden zijn vrijgegeven. De trailer van The Walking Dead heeft een einde om eens stevig over na te denken.

Video’s uitgebracht tijdens de San Diego Comic Con
- De San Diego Comic Con is op zondag 23 juli afgelopen. In de vier dagen dat de Comic Con in volle gang was zijn er enorm veel trailers binnen gekomen. Te veel om ze allemaal te laten zien in het weekoverzicht. Klik hier om bijna alle video’s te zien die zijn binnengekomen van de Comic Con en meer.

Voor je Serieagenda*
*Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli.
-Maandag 24 juli:
19.00 – The Great British Bake Off – Seizoen 5 (Omroep MAX)
20.25 - De Slimste Mens – Seizoen 12 (NCRV)

-Woensdag 26 juli
19.30 – The Bachelor Australia – Seizoen 5 (Network Ten)

-Donderdag 27 juli
21.00 – Top of the Lake – Seizoen 2 (BBC Two)

-Zondag 30 juli
19.30 – The Block – Seizoen 13 (Nine Network)
20.00 – Top Gear America – Serie première (BBC America)

* Wist je Dat?:
-Kit Harington het einde vreest van Game of Thrones. Het zevende seizoen is inmiddels van start gegaan en het allerlaatste achtste seizoen staat gepland voor 2018. Maar Kit Harington (Jon Snow) moet er even niet aan denken dat Game of Thrones geen deel meer uit maakt van zijn leven. De acteur is er vanaf het begin bij geweest maar hij houdt er rekening mee dat het zomaar afgelopen kan zijn. Harington: “Het is onderdeel van mijn leven geweest gedurende mijn twintiger jaren. Ik denk dat ik erg emotioneel zal worden als het voor mij stopt. Misschien dit jaar al, wie weet? Het is vreemd om te realiseren dat ik straks niet meer terugkom en geen rol meer heb in Game of Thrones.”

Met overzichtelijke groet,

Mandy

Kit Harington

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
24 juli 2017, 10:57
Ze weten voor Vikings toch wel telkens uitstekende trailers neer te zetten.. Kan niet wachten op het nieuwe seizoen!
1
hero88
24 juli 2017, 11:42
idd heb er ook zin in
0
sarlottje
24 juli 2017, 17:35
Ligt het aan mij of worden er de laatste tijd heel veel series gemaakt op basis van boeken van King?
1
renzoroy
24 juli 2017, 18:00
King's boeken worden al jaren lang verfilmd, de 1e was Carrie. Tegenwoordig worden er veel van zijn verhalen inderdaad verfilmd als tv serie. Nou moet ik zeggen dat ik The Mist en Under The Dome erg vind tegenvallen, maar Haven en 11.22.63 daar in tegen, vond ik erg goed. Ben benieuwd naar Castle Rock, Mr Mercedes en The Dark Tower. :)
0
Log in om een reactie achter te laten