Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Comic Con keert voor de tweede keer terug naar Amsterdam

Op 27 en 28 augustus 2016 werd voor de eerste keer in de Rai de Comic Con Amsterdam gehouden. Dit jaar keert Comic Con Amsterdam terug en strijkt wederom neer in de Rai.

Vorig jaar kwamen er maar liefst 30.000 liefhebbers en andere belangstellenden van sciencefiction, comic, films, series, fantasy, cosplay en animee naar Amsterdam om daar de eerste Comic Con Amsterdam te mogen meemaken. Dit jaar keert één van Europa's grootste Comic Cons terug naar de Rai. Op zaterdag 2 en zondag 3 september zal Amsterdam en de Rai weer in het teken van al het leuks wat een Comic Con heeft te bieden.

Je kunt film- en televisiehelden ontmoeten, de nieuwste gadgets en merchandise op het gebied van film, televisie, cosplay en comics scoren en een bijzondere cosplay-wedstrijd bijwonen. Meet & greet je favoriete acteur m/v. Maak een foto en scoor handtekeningen van onder andere deze acteurs/actrice die al bevestigd zijn;

* Kim Coates –Sons of Anarchy, Resident Evil, Silent Hill, Waterworld
* David Warner – Titanic, Star Trek, TRON, Planet of the Apes, Doctor Who
* Lyndsey Fonseca – Nikita, Agent Carter, Kick Ass
* Ben Hardy – X-Men Apocalypse, EastEnders
* Charlotte Hope – Game of Thrones
* Andrew Lee Potts – Primeval
* Hannah Spearritt – Primeval
* Camille Coduri – Doctor Who
* Samuel Anderson – Doctor Who
* Sarah Douglas – Superman, Conan, Stargate SG-1
* Michael Dudikoff – American Ninja-films

Binnenkort volgen verdere Hollywood-, (Comic) Artists, Authors, Cosplay- en speciale gasten! Kijk daarvoor op de website.

Ook zijn er panels, Q&A’s, workshops en demonstraties. En je kunt op commissie tekeningen bestellen bij je favoriete comic book-artiesten. Verder zijn er verschillende cosplay-activiteiten bij het speciale cosplay-podium, zoals workshops, competities, lezingen en demonstraties. Ook wordt er aandacht besteed aan anime en manga met workshops, lezingen, merchandise en demonstraties.



De organisatie van Comic Con Amsterdam is in handen van Comic Con Europe, een joint venture van Showmasters (de organisatoren van London Film & Comic Con) en German Comic Con, de grootste speler op het gebied van Comic Cons in Duitsland.

De Comic Con-bezoeker kan een dagkaart of een weekendkaart kopen. Kinderen jonger dan zes jaar mogen gratis naar binnen (onder de begeleiding van een volwassene) en kinderen van zes tot twaalf jaar krijgen korting. Klik hier voor alle ticket-informatie.

Staat de tweede Comic Con Amsterdam al in je agenda?

Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Doctor Who