The Exorcist

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2016 - 2018 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:FOX
The Exorcist is een Amerikaanse dramaserie van de zender FOX. De serie ging in première op 23 september 2016.

De Exorcist serie is een moderne kijk op de gelijknamige klassieke horrorfilm uit 1973. De psychologische thriller speelt zich af vier decennia na de film.

In The Exorcist is de vooruitstrevende, ambitieuze en medelevende Pater Tomas Ortega het nieuwe gezicht van de katholieke kerk. Hij leidt een rustig leventje in de buitenwijken van Chicago. Aan de andere kant van de wereld staat de meedogenloze en doortastende Pater Marcus Brennan recht tegenover het kwaad. Hij is een moderne Tempelier Ridder, opgevoed door het Vaticaan met als doel oorlog te voeren tegen de vijand.
Tussen beiden bevindt zich de familie Rance, leden van Tomas' parochie. Henry Rance wordt helemaal gek aangezien zijn dochter Katherine niet uit haar kamer wil komen. De jongste dochter Casey hoort rare geluiden tussen de muren en zijn vrouw Angela heeft angstaanjagende dromen. Angela denkt dat er iets mis is met het huis en vraagt Pater Tomas om hulp. Een confrontatie met Pater Marcus volgt en gezamenlijk blijken ze het juiste duo dat het kwaad kan bestrijden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (9)

avatar anonymous
-
30 sep 2016
al een tijdje geleden dat ik de film uit 1973 heb gezien. ik weet nog wel dat ik hem geweldig vond. ben altijd al een liefhebber geweest van horror en Science fiction film.

de pilot van deze serie kon mij wel bevallen. een begin waar je met weinig informatie begint. je komt er langzaam in ondanks de exorcisme in het begin. toch blijven kijken tot het eind. in de laatste tien minuten gaat het verhaal in een keer in een stroomversnelling. ikzelf zal in ieder geval de komende aflevering door blijven kijken. maar wel in het donker. of stiekem toch een klein lampje aan.
avatar anonymous
-
29 nov 2016
ik vindt het een heerlijke serie, men kan niet verwachten dat een serie een echte remake van de film gaat zijn.... vanaf het begin t/m aflevering 8 heb ik op het puntje van me stoel gezeten, de serie begint ook gewoon lekker en ben ik een echte fan van posessions en demons films en series (weinig series hiervan helaas) ik hoop ook dan echt dat hier een seizoen 2 van komt en natuurlijke verdere seizoenen.

Vergelijkbare series

Outcast
7 stemmen
Damien
7 stemmen
The Strain
2 stemmen
The Terror
2 stemmen
The Haunting
2 stemmen
The Exorcist