Outlander

8.5 / 10
55 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8seizoenen/83afleveringen/2014 - heden
NetwerkStarz
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min2014 - heden
Genres:DramaHistorie
Netwerk:Starz
Outlander is een Britse historische dramaserie van de zender Starz!. De serie ging in première op 9 augustus 2014.

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 - kort na de Tweede Wereldoorlog - op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier - een moedige en charmante Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?
Serie van het Jaar3x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
2e plaats in Beste sciencefictionserie van 2020
3e plaats in Beste serie van 2018
3e plaats in Beste serie van 2017
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 8
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 8
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 0
Seizoen 8

Populaire reacties (92)

avatar Maleficent
9
13 maa 2019
Ohhh .... deze serie blijft je gevoelsmatig achtervolgen. Het is nu 2 weken geleden dat ik klaar ben met aan een stuk door alle 4 seizoenen te kijken, maar ik denk er nog steeds aan en mis het eigenlijk zo nu en dan. De serie is blijkbaar onder mijn huid gaan zitten. Erg indrukwekkend vond ik het, vooral wat het verhaal met Jamie 'Fraser doet. Wat een mooie man is dat. Ik kon deze acteur niet maar zijn rol en verschijning is zo warm, rechtvaardig en heel stoer. De hele serie heeft een goede verhaallijn, er zit gewoonweg alles in wat je kan wensen, zowel voor mannen als vrouwen. Van romantiek tot oorlog, van erotiek tot sadisme, van echt liefde tot dodelijke haat. Ook het stukje history is mooi meegenomen voor mensen die niet van geschiedenis houden, ik ben er wel erg nieuwsgierig door geworden. De muziek is zo geweldig en sfeervol , het maakt het helemaal af. Ik kan er niks aan doen maar na dikke 20 jaar geleden Braveheart te hebben gezien, ben ik verliefd op de Schotten geworden en deze serie heeft dat gevoel weer helemaal wakker gemaakt in mij.
avatar anonymous
-
22 sep 2014
Oh aflevering 7. Ik heb 45 minuten mijn adem ingehouden. Wat is dit een mooie serie. En net als je denkt: ohhh dat kan niet mooier, dan is dat oh ja moment er weer. Die andere wereld...

Vergelijkbare series

Game of Thrones
72 stemmen
Reign (2013)
62 stemmen
Vikings
45 stemmen
Poldark
30 stemmen
Downton Abbey
27 stemmen
The Tudors
20 stemmen
Outlander