Outlander

8.5 / 10
55 min
Fantasy, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/67afleveringen/2014 - heden
NetwerkStarz
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Ziggo
Looptijd:55 min2014 - heden
Genres:FantasyHistorie
Netwerk:Starz
Outlander is een Britse historische fantasyserie van de zender Starz!. De serie ging in première op 9 augustus 2014.

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 - kort na de Tweede Wereldoorlog - op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier - een moedige en charmante Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 12

Recensies (9)

Outlander - Seizoen 4

10

Outlander - Seizoen 4

7.5

Nieuws (159)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
za 1 augustus
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 15 mei
Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
24 apr 2020

Populaire reacties (68)

9
13 mrt 2019
Ohhh .... deze serie blijft je gevoelsmatig achtervolgen. Het is nu 2 weken geleden dat ik klaar ben met aan een stuk door alle 4 seizoenen te kijken, maar ik denk er nog steeds aan en mis het eigenlijk zo nu en dan. De serie is blijkbaar onder mijn huid gaan zitten. Erg indrukwekkend vond ik het, vooral wat het verhaal met Jamie 'Fraser doet. Wat een mooie man is dat. Ik kon deze acteur niet maar zijn rol en verschijning is zo warm, rechtvaardig en heel stoer. De hele serie heeft een goede verhaallijn, er zit gewoonweg alles in wat je kan wensen, zowel voor mannen als vrouwen. Van romantiek tot oorlog, van erotiek tot sadisme, van echt liefde tot dodelijke haat. Ook het stukje history is mooi meegenomen voor mensen die niet van geschiedenis houden, ik ben er wel erg nieuwsgierig door geworden. De muziek is zo geweldig en sfeervol , het maakt het helemaal af. Ik kan er niks aan doen maar na dikke 20 jaar geleden Braveheart te hebben gezien, ben ik verliefd op de Schotten geworden en deze serie heeft dat gevoel weer helemaal wakker gemaakt in mij.
9.9
22 sep 2014
Oh aflevering 7. Ik heb 45 minuten mijn adem ingehouden. Wat is dit een mooie serie. En net als je denkt: ohhh dat kan niet mooier, dan is dat oh ja moment er weer. Die andere wereld...

Vergelijkbare series

Game of Thrones
60 stemmen
Reign (2013)
54 stemmen
Vikings
37 stemmen
Downton Abbey
24 stemmen
Poldark
23 stemmen
The Tudors
14 stemmen