Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

AMC kondigt startdatum aan van The Walking Dead

De San Diego Comic Con staat garant voor veel nieuws, ook nieuws over startdatums. AMC heeft aangekondigd dat The Walking Dead eind oktober weer van start gaat.

Het klinkt hard, maar het leven gaat door. Ook de opnames van The Walking Dead. Na de zeer tragische dood van de stuntman John Bernecker op 13 juli 2017 zullen de opnames van het achtste seizoen op maandag 24 juli weer worden opgepakt, zo liet AMC weten.

Het achtste seizoen van The Walking Dead heeft dus wat vertraging opgelopen, maar niet genoeg om veel later van start te gaan met het achtste seizoen. Op de San Diego Comic Con, de grootste Comic Con te wereld, liet AMC weten dat het nieuwe seizoen van The Walking Dead op 22 oktober van start gaat. Dat houdt in dat de serie vanaf 23 oktober in Nederland te zien is.

Het achtste seizoen kent verdriet, maar ook een jubileum. In dit aankomende seizoen zal de 100ste aflevering worden uitgezonden. De zombie-dramaserie van AMC begon in oktober 2010 en is inmiddels immens populair en heeft ook een spin-off gekregen (Fear The Walking Dead) dat op 10 september van start gaat met seizoen 3B.

Wat verwacht jij van het achtste seizoen van The Walking Dead?


Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_HereIsTom
20 jul 2017 13:45 -
Helaas was seizoen 7 niet zo best, hopelijk wordt het nieuwe seizoen weer een stuk beter!
Reageer
avatar_Sproet2jes
20 jul 2017 14:23 -
Nou het kan mij niet snel genoeg gaan, voordat het Oktober is. Ook al was i.d.d. seizoen 7 niet als de voorgaande seizoenen, Still love it :))
Reageer
avatar_renzoroy
20 jul 2017 14:55 -
Weer zo'n serie die veeeeel te lang doorgaat. Had na seizoen 4 of 5 al moeten stoppen. Steeds hetzelfde verhaal. Rick en zijn vriendjes moeten vechten tegen een groepje bad guys, een paar van zijn vriendjes gaan dan weer dood, maar er komen er ook weer een paar nieuwe bij. Uiteindelijk winnen ze en trekken ze weer verder tot ze weer een nieuwe vijand tegenkomen. Oh ja, en af en toe slachten ze ook nog een paar zombietjes af... en zo gaat het de laatste paar seizoenen steeds...:/ Verzin eens wat nieuws of stop gewoon met het uitmelken.
Reageer
avatar_tweemaalh
20 jul 2017 20:04 -
Het laatste seizoen was inderdaad een grote tegenvaller, maar ik blijf het wel volgen (vooral omdat ik fan ben van de comics). Wat ik vooral hoop is dat ze de All Out War-verhaallijn niet het hele seizoen uitrekken, maar dat ze dat compact houden en in acht (of liever zelfs minder) afleveringen kunnen vertellen.
Reageer
avatar_KoNijn
21 jul 2017 11:18 -
Ik vind deze serie nog steeds niet tegenvallen... kan niet wachten totdat het oktober is!
Reageer
The Walking Dead