Freakish

6.9 / 10
20 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2016 - 2017 
NetwerkHulu
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:20 min20162017 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:Hulu
Freakish is een Amerikaanse horrorserie van de zender Hulu. De serie ging in première op 10 oktober 2016.

Tijdens nablijven op een zaterdag, beginnen opeens sirenes te loeien. Niet ongewoon in een stad met een grote nucleaire reactor en meestal duidt het op een oefening. De twintig studenten en de basketbalcoach trekken zich terug in de schuilkelder. Alleen is het deze keer geen oefening. Wanneer de sirenes stoppen en de studenten en de coach uit de kelder tevoorschijn komen, vinden ze hun stad verwoest door een explosie. Er is geen teken van leven te bekennen buiten de deuren van de school. Daarbij komt nog dat degenen die niet in de bunker waren besmet zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Freakish.

Nieuws (5)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 23 tot en met 29 juli voor je op een rijtje gezet.
30 jul 2018
Ook voor de maand oktober 2017 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Tenzij anders** vermeld gaat het hier om Amerikaanse releasedatums....
29 sep 2017
5
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 juli verzameld. * Weetjes: -Star Trek: Discovery zal zich aan de tijdlijn en regels...
24 jul 2017
4

Vergelijkbare series

Ravenswood
2 stemmen
Sleepy Hollow
2 stemmen
Bitten
2 stemmen
Z Nation
2 stemmen
The Mist
2 stemmen