Lethal Weapon

8,0 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
3seizoenen/55afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20162019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:FOX
Lethal Weapon is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FOX. De serie ging in première op 21 september 2016.

De serie is gebaseerd op de hit film reeks Lethal Weapon, die het politieduo Riggs en Murtaugh volgt in het met misdaad vergeven moderne Los Angeles .
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 15
Seizoen 3

Populaire reacties (15)

avatar anonymous
-
18 feb 2017
Vanwege de Macgyver reboot en de serie Rush Hour ben ik met een zeer laag verwachtingspatroon de serie begonnen vanaf aflevering 1. Waar elke serie op stuit krijg je ook bij Lethal Weapon de serie, je moet wennen aan de personages. Misschien wel wat meer met deze serie vanwege de films.

De personages:
Wayans zet een prima Murtaugh neer, de familieman die het eigenlijk wat rustiger aan moet doen. Crawford kende ik zelf niet van andere series of films, maar heeft me verrast in het neerzetten van de suicidale, depressieve en risco nemende Riggs. Maar wat het belangrijkste is (ook van de films) is de chemie tussen beiden en deze is wel degelijk aanwezig. De humor en snedige opmerkingen vliegen je om de oren, terwijl de actie en stunts in de serie er meer dan prima uit ziet.

Conclusie:
Ik was zeer verrast door de serie. Het kijkt lekker weg (afleveringen zijn ook los van elkaar te zien) vaak ook nog met een glimlach! Je kan er niet om heen om de vergelijking te trekken met de films, maar ik denk niet dat ze het op een andere manier beter gedaan konden hebben. Is het dan perfect? Zeer zeker niet, maar dat zijn de films ook niet. Vermakelijk zijn ze beiden en zeker aan te raden om te volgen. Ik verwacht niet dat dit alleen bij seizoen 1 zal blijven.
avatar renzoroy
6.7
25 apr 2018
http://variety.com/2018/tv/news/clayne-crawford-lethal-weapon-1202783758/

Zou zonde zijn als het gecancelled werd om zoiets. Sowieso als Riggs vervangen wordt door een ander personage is het gewoon geen Lethal Weapon meer. Riggs is de Lethal Weapon, zowel in de films als in deze serie.

Vergelijkbare series

Hawaii Five-0
17 stemmen
Rush Hour
4 stemmen
NCIS
3 stemmen
Lethal Weapon