Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Mastermind; nieuwe serie voor FX van de gebroeders Russo

De gebroeders Russo, Joe en Anthony, hebben getekend bij FX. Ze gaan de nieuwe serie The Mastermind maken voor de zender.

The Mastermind is gebaseerd op een reeks artikelen gepubliceerd door Atavist Magazine, die gespecialiseerd zijn in reportages van non-fictie verhalen, van de hand van Evan Ratliff. Hij deed voor de artikelen onderzoek naar Paul Le Roux, een voormalig programmeur en leider van een misdaadsyndicaat. Het omvangrijke misdaadsyndicaat van Le Roux werkte jaren samen met de DEA (Drug Enforcement Administration).

De broers zullen de serie uitvoerend gaan produceren en ook regisseren. De seriekijker kent de Russo’s mogelijk van hun werk in komedies als Arrested Development, Community, Little Nightmares en The Warriors. Filmkijkers zullen de broers kennen van Captain America: Civil War en de twee Avengers-films waar ze op dit moment aan werken.

Aan The Mastermind werkt ook Noah Hawley als producent. Hawley werkte al eerder voor FX aan series als Fargo en Legion. Ook de maatschappij van The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman, Skybound Entertainment, zal ook uitvoerend gaan produceren samen met Dave Alpert. Door deze deal komt Kirkman toch terecht bij FX, één van de netwerken die The Walking Dead lieten gaan voordat het opgepikt werd door AMC.

Is The Mastermind een serie die op jouw te-kijken-lijst terecht komt?


Joe en Anthony Russo
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten