Leuk?
0
8
Bekijk stemmen

Geen zesde seizoen voor The Originals

Julie Plec: “Ik ben aan het inpakken voor Comic Con, ik realiseer me dat het een jaar geleden is dat het eind van The Vampire Diaries werd aangekondigd. Het voelt alleen maar gepast om deze gedenkdag te gebruiken om een tweede vaarwel aankondiging te doen.”

Zo begint de aankondiging van bedenker Plec om het einde aan te kondigen van The Originals. The CW heeft besloten om het na het vijfde seizoen voor gezien te houden met The Vampire Diaries spin-off. The Originals zullen na het al aangekondigde vijfde seizoen stoppen.

In het bericht van Plec vertelde ze ook: “Het is een cadeau en een last om het einde van een serie in je handen te hebben. (…) Kijk naar ons volgend voorjaar wanneer we van start gaan…en weet dat in een serie over een onsterfelijke familie die gelooft in ‘Altijd en Voor Eeuwig’ (‘Always and Forever’), het nooit echt het einde van het verhaal is.”


The CW heeft al aangekondigd dat het vijfde, en nu allerlaatste seizoen dertien afleveringen krijgt. De opnames voor het allerlaatste seizoen van The Originals zullen op maandag 24 juli van start gaan. Er is nog niets bekendgemaakt over een eventuele spin-off van The Vampire Diaries en The Originals.

Is het goed dat het vijfde seizoen de laatste wordt? En dat de serie kan eindigen op zijn eigen voorwaarde?


Julie Plec
Vorige aflevering
When the Saints Go Marching In
When the Saints Go Marching In
05x13
Leuk?
0
8
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_seriefan90
25 jul 2017 18:25 -
nee niet leuk de serie is veel te goed het moet door gaan :(
Reageer
avatar_Sajhen
05 nov 2017 10:44 -
Ik vind het heel erg jammer dat het stopt. Erg goede serie!
Reageer
avatar_antimidant
06 nov 2017 20:37 -
Schreef ik iets onaangenaams? Kan me niet heugen.
Jammer dat de serie stopt
Reageer
The Originals