Iron Fist

7.3 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/23afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min2017 - heden
Netwerk:Netflix
Iron Fist is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 17 maart 2017.

In Iron Fist keert miljardair Danny Rand terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (17)

avatar kimregts
10
19 maa 2017
Wat een vette serie is dit toch! Ik kon niet stoppen met kijken. Ik denk de beste, samen met seizoen 1 van Daredevil. Ik hoop op een volgend seizoen!
avatar anonymous
-
26 maa 2017
Wat een deceptie. Het karakter en het verhaal heeft zo veel potentie, maar is helaas erg slecht uitgewerkt. Dialogen en karakterontwikkeling slaat echt nergens op. Als je dit echt niet boeit, dan kan je hier wellicht van genieten. In mijn optiek de slechtse productie uit de Marvel-Netflix stal, waarschijnlijk afgeraffeld om snel aan 'The defenders' te beginnen. Hopelijk wordt dat beter en kijken ze goed naar wat FX nu doet met hun Marvel TV serie 'Legion'

Vergelijkbare series

Jessica Jones
48 stemmen
Legion
12 stemmen
The Punisher
12 stemmen
Arrow
11 stemmen
Luke Cage
7 stemmen
Iron Fist