Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuws over het zevende seizoen van American Horror Story

Het grote aftellen kan beginnen, binnenkort begint het zevende seizoen van American Horror Story. En dit seizoen heeft niet alleen een startdatum, maar ook castingnieuws en een subtitel gekregen.

Het zevende seizoen van de horror anthologieserie American Horror Story heeft een subtitel gekregen. Het aankomende zevende seizoen van de FX-serie van Ryan Murphy en Brad Falchuck gaat Cult heten. Hoewel Murphy heeft verteld dat het zevende seizoen zich gaat focussen op de presidentsverkiezingen van 2016, blijven details zeer schaars. Maar Murphy beloofde tijdens de aankondiging: “Opeens…zal het allemaal te begrijpen zijn.” (Suddenly…it will all make sense.)

Video on youtube


Maar dat was niet de enige aankondiging die werd gedaan over Cult. Er werd ook aangekondigd dat de serie op dinsdag 5 september 2017 om 22.00 uur van start zal gaan bij FX. Hoewel American Horror Story dit jaar niet aanwezig is bij de jaarlijkse Comic Con als panel, maakt de anthologieserie toch dankbaar gebruik van de jaarlijkse confab om deze aankondiging te doen over het langverwachte zevende seizoen.

Dan het castingnieuws: Lena Dunham, van onder andere Girls, zal een rol gaan spelen in Cult. Het is nog niet duidelijk wie zij precies gaat spelen. Er gaan zelfs geruchten dat ze maar in één aflevering een rol gaat spelen. Andere castleden zijn Sarah Paulson als Ally, Evan Peters als Kai, Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Alison Pill, Colton Haynes en Adina Porter. Geen Lady Gaga dit seizoen. Al eerder werd bekendgemaakt dat zij niet zou terugkeren in het zevende seizoen.

Zal seizoen zeven van AHS ook aantrekkelijk zijn voor kijkers buiten Amerika, daar het over de presidentsverkiezingen gaat?

Video on youtube
Vorige aflevering
Preech
Preech
12x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
21 jul 2017 16:35 -
In Amerika zijn ze niet zo blij dat Lena Dunham mee gaat spelen omdat zij haar jongere zus seksueel misbruikt zou hebben toen ze beide nog kind waren...
Reageer
American Horror Story