Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 28

Weekoverzicht 28

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood, MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 10 tot en met 16 juli verzameld.


Weetjes:
Het was de bedoeling om een derde en vierde seizoen te maken van The Knick, maar na slechts twee seizoenen werd de dramaserie van Cinemax al gecanceld. Regisseur Steven Soderbergh schijnt te weten waarom de serie vroegtijdig begraven is op de begraafplaats van gecancelde series: "Het derde seizoen van The Knick speelde zich af in 1947 en zou - en daar stond ik op - geheel in zwart-wit opgenomen worden. Het is mogelijk dat het daardoor uiteindelijk sneuvelde."


Algemeen Serienieuws


Broken (2017)


De BBC heeft nog geen beslissing genomen over een eventueel tweede seizoen van Sean Bean’s Broken (2017). De producenten van LA Productions gaan echter volgende maand in gesprek met de zender over een eventueel vervolg van de dramaserie Broken (2017). Met gemiddeld 5 miljoen kijkers ziet Colin McKeown (bedenker) wel potentie in een tweede seizoen. McKeown: “Het is een stevig aantal. Ik heb in augustus een afspraak met de BBC. We zijn er zeker voor in.” McKeown was onder de indruk van de positieve reacties die volgden op het zesdelige eerste seizoen van Broken (2017) met Sean Bean (Legends, Game of Thrones) in de hoofdrol. Hij vertelde: “Wat ons allemaal met open mond liet staan was de ongehoorde positieve feedback. We hebben ons daarover op ons hoofd staan krabben. Je doet je best om een verhaal te vetellen die je wilt vertellen.”

Homeland


Homeland blijft wel in Amerika, maar niet meer in New York. De staat Virgina is de nieuwe setting voor Homeland.

Outlander


Welkom bij het nieuwe - nieuws uit Schotland - nieuwsbericht. Klik hier als je het laatste nieuws over de serie Outlander wilt lezen. UPDATE: Nog eerder dan verwacht heeft Starz Outlander een startdatum gegeven. Dus pak de agenda er maar bij, het einde van droughtlander is in zicht...

Penoza


Volgens acteur Hajo Bruins staat de kijker van Penoza wat te wachten in het allerlaatste vijfde seizoen: “Er gaan weer mensen dood waar je echt van schrikt. De laatste twee afleveringen zijn hard en gruwelijk.” Bruins speelt rechercheur Leeflang in Penoza en vertelde het AD dat het lezen van het script op zich al een belevenis was: “Het ene moment ben je belangrijk en daarna onbelangrijk.” Loek Peters vulde aan: “Het is altijd de vraag wie het einde van het seizoen haalt.” Ook hoofdrolspeelster Monic Hendrickx vertelde dat het allerlaatste vijfde seizoen wel heel dicht bij de realiteit staat: “In Zaandam werd laatst een jongen dood aangetroffen. Hij had een schuld van 250 euro aan wiet, verschrikkelijk. Toen ik daar na mijn yogalesje langs fietste, dacht ik: dit is echt Penoza.” Vanaf 27 august is het laatste seizoen van Penoza te zien bij NPO 3.

Datums Series


Bachelor in Paradise


Of er een vijfde seizoen komt is nog steeds niet duidelijk, maar het vierde seizoen gaat een week later dan gepland van start bij ABC.

Black-ish


Volgens een recente promo kunnen de fans het vierde seizoen van de ABC komedieserie Black-ish in oktober verwachten. Op Twitter verscheen een promo dat de startdatum van het vierde seizoen van Black-ish verklapt. ABC heeft het nieuws, dat de komedie op 3 oktober van start gaat, nog niet bevestigd. Matt C, degene die de video heeft gepost, verontschuldigde zich wel voor de slechte beeldkwaliteit van de promo.

BoJack Horseman


Op 8 september keert BoJack Horseman terug bij Netflix met een vierde seizoen.

Curb Your Enthusiasm


‘Hij ging. Hij deed niets. Hij kwam terug.’ Het negende seizoen van Curb Your Enthusiasm is vanaf 1 oktober te zien bij HBO.
Video on youtube


Fear The Walking Dead


De laatste twee afleveringen van het derde seizoen van Fear The Walking Dead zijn minder dan een week geleden uitgezonden. En nu kondigt AMC aan dat seizoen 3B in september terugkeert.

Girlfriends' Guide to Divorce


Het vierde seizoen van Bravo’s Girlfriends' Guide to Divorce gaat op 17 augustus van start.

Narcos


‘Ontmoet de nieuwe koning van de cocaine: Narcos seizoen 3 gaat op 1 september van start bij Netflix.’
Video on youtube


Stranger Things


Vier dagen eerder dan Halloween start het tweede seizoen van Stranger Things bij Netflix.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie hierbij de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

Top of the Lake


Het is bevestigd: het tweede seizoen van Top of the Lake gaat op 27 juli om 21.00 uur van start bij BBC Two.

Gecancelde Series


19-2 (2014)


Met onmiddellijke ingang heeft Bravo de misdaadserie 19-2 (2014) gecanceld. Het aangekondigde vierde, en nu dus allerlaatste seizoen, wordt vanaf 31 juli uitgezonden bij CTV. De politie-dramaserie zal niet terugkeren bij Bravo of CTV voor een vijfde seizoen. Het vierde seizoen krijgt acht afleveringen en 24 uur na uitzenden op CTV zal de serie te streamen zijn op Crave TV. Daar zijn ook de eerste drie seizoenen te vinden.

Ross Kemp: Extreme World


Sky 1 heeft officieel de documentaire serie Ross Kemp: Extreme World gecanceld na zes seizoenen. De Britse serie zal niet terugkeren voor een zevende seizoen, zo heeft de zender bevestigd. Ondanks de annulering hoopt Kemp dat een andere zender, zoals Netflix, de serie zal redden uit de handen van de Magere hein van gecancelde series. Kemp: “Ik ben er ziek van dat het aan een eind komt. Maar hopelijk kunnen we het merk voortzetten, misschien ergens anders, als iemand ons wil helpen en het aandurft. Ik kwam erachter toen we de Israelische film aan het opnemen waren. Kijk, het is een beslissing die ze hebben genomen omdat dat de manier is waarop ze met de zender verder willen. Ik hoop dat het geen reflectie is op hoe wij films maken. Het kan ook een goed iets zijn, weet je. Wie weet?”

Nieuwe Series


Elite


Netflix heeft een tweede Spaanstalige serie besteld, Elite. Elite focust zich op tieners op een chique privéschool in Spanje. De dramaserie staat gepland om in 2019 wereldwijd bij Netflix in première te gaan.

Game of Thrones spin-off


Even leek het erop dat HBO bezig was met het maken van maar liefst vijf spin-off van de immens populaire fantasyserie Game of Thrones, gebaseerd op de boeken van R.R. Martin. Nu blijkt dat de fans er geen vijf maar één gaan krijgen. Casey Bloys, HBO president legt uit: “Ik probeer er niet zoveel mogelijk te maken. Mijn gevoel zegt dat we geluk hebben als één van de vier series het niveau haalt dat we willen,” daarbij verklaarde hij ook meteen dat er niet aan vijf maar aan vier spin-offs wordt gewerkt. “Nou, wat als ze theoretisch gezien allemaal goed zijn? Dat is dan een probleem voor later.” Bloys vertelde verder: “Ik zie het niet gebeuren dat we er meer dan één maken.”

Guantánamo


In een concurrerende bieding heeft Showtime Guantánamo binnengehaald, een dramaserie waarvan het eerste seizoen tien afleveringen krijgt. Oliver Stone is klaar om de twee uur durende première-aflevering te regisseren, wat de eerste keer is dat de regisseur iets gaat doen in gescripte televisie. Weinstein Television heeft het project in mei binnengehaald. Bedacht door Daniel Voll (The Unit), die ook dienst zal doen als showrunner, focust Guantánamo zich op de gevangenen die vastzitten in de meest controversiële gevangenis in de wereld. Maar ook de personen die hen verdedigen en veroordelen worden gevolgd.

Johnny into the wild


Johnny de Mol heeft een nieuw reisprogramma bij RTL 4. Vanaf 4 september om 21.30 uur zal Jonny de Mol met één of meerdere BN’ers (Bekende Nederlanders) zes oerstammen gaan bezoeken. De Mol gaat naar Namibië en Ecuador om daar de Bosjesmannen te bezoeken. Als hij daar eenmaal is zal hij gaan leven als de inwoners. De Mol is geen onbekende met reizen, want hij deed het al eerder in Waar is De Mol?.

Partick Melrose


Showtime heeft er een serie bij: Patrick Melrose. Het is gebaseerd op de boeken van Edward St. Aubyn. De gelimiteerde serie rijgt de upper class op hilarische wijze aan een spies als zij de schrijnende odyssee van de protagonist volgen. Van een diepe traumatische jeugd, naar een volwassen drugsgebruiker om uiteindelijk naar herstel te gaan. Jennifer Jason Leigh (foto L) en Hugo Weaving (foto R) zullen de rol van de ouders van het hoofdkarakter Patrick Melrose spelen. Ook Benedict Cumberbatch en Anna Madeley zijn aan de cast van Patrick Melrose toegevoegd.


Safe


Channel+ (Frankrijk) en Netflix hebben thriller Safe besteld van de auteur Harlan Coben, met niemand minder dan Michael C. Hall (Dexter, Six Feet Under) in de hoofdrol. In Safe speelt Hall een pediatrische chirurg die twee tienerdochters, Jenny en Carrie, moet opvoeden na de dood van zijn vrouw en hun moeder. Maar een moord en verdwijning verandert alles in hun leven.

Suburra


Suburra is de nieuwe misdaadthriller gesitueerd in Rome, dat beschrijft hoe de Kerk, de staat, georganiseerde misdaad, lokale bendes en vastgoed ontwikkelaars in botsing komen met elkaar en waarbij de lijen van het legale en illegale vervagen in hun honger naar macht. In het hart van het verhaal staan drie jonge mannen van verschillende achtergronden, ambities en passie die een alliantie moeten aangaan om hun diepste wensen te kunnen bereiken. Suburra is gebaseerd op een boek met dezelfde naam, maar speelt zich enkele jaren daarvoor af. Suburra de serie is een actie- /misdaaddrama die 20 dagen van beroering overziet in tien krachtige afleveringen. ´Ontmoet de onheilige drie-éénheid. Suburra vanaf 6 oktober 2017.’
Video on youtube


The L Word sequel


Het is tegenwoordig niets nieuws meer, lesbische, gay of transgender mannen en vrouwen in series. Maar in 2004 was The L Word baanbrekend, nu gaat Showtime een vervolg maken.

The Umbrella Academy


De streamingdienst Netflix heeft een tiendelige live-action serie besteld gebaseerd op de grafische novelle van Gerard Way en Gabriel Ba. The Umbrella Academy volgt de vervreemde leden van een disfunctionele familie van superhelden – The Umbrella Academy - The Monocle, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Séance, Number Five, The Horror en The White Violin – als zij samenwerken om de mysterieuze dood van hun vader op te lossen, terwijl ze langzaam maar zeker uitéénvallen door hun verschillen in persoonlijkheid en talent.


Who Fears Death


Hij moet nog twee Het Lied van IJs en Vuur boeken schrijven, The Winds of Winter en A Dream of Spring, maar George R.R. Martin heeft nog tijd om een nieuwe serie te maken voor HBO.

Vernieuwde Series


Beat Shazam


Jamie Foxx keert terug in het tweede seizoen van het muzikale spelprogramma Beat Shazam. Het tweede seizoen van Beat Shazam zal in 2018 van start gaan bij FOX.

Cable Girls


Netflix heeft de Spaanse serie Cable Girls (Las chicas del cable) vernieuwd met een tweede en derde seizoen. Gesitueerd in de jaren '20 volgen we in Cable Girls vier vrouwen met verschillende achtergronden die worden aangenomen als telefonisten bij een telefoonmaatschappij. Het nieuwe tweede seizoen (voorheen seizoen 1B) staat gepland om in december van start te gaan en het derde seizoen zal in 2018 te streamen zijn bij Netflix.

Claws


De dramedy Claws van TNT is vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen heeft op 13 augustus zijn seizoenfinale en het tweede seizoen staat gepland voor 2018. Claws volgt de opkomst van vijf gevarieerde en verraderlijke schoonheidsspecialisten die werken bij the Nail Artisan van Manatee County salon in Zuid-Florida, waar er veel meer aan de hand is dan zijden wraps en pedicures.

Marvel's Guardians of the Galaxy


Disney XD heeft een derde seizoen besteld van de animatieserie Marvel's Guardians of the Galaxy. Het derde seizoen heeft de subtitel Mission Breakout gekregen.

Teen Mom 2


MTV heeft het nieuws bevestigd, Teen Mom 2 is vernieuwd met een achtste seizoen dat op 17 juli van start zal gaan.

Afleveringen


Empire en Star


Het is officieel: er komt een cross-over tussen Empire en Star. De twee muzikale series van FOX zullen dit najaar elkaars pad gaan kruisen in een speciaal evement van twee afleveringen. In de cross-over zal Star’s Carlotta (Queen Latifah) oog in oog komen te staan met Cookie Lyon (Taraji P. Henson), Lucius Lyon (Terrence Howard) en Jamal Lyon (Jussie Smollet) uit Empire. Dit om op gepaste wijze de nieuwe seizoenen van Star en Empire in te luiden. De cross-over staat gepland voor 27 september om 20.00 uur, de start van het vierde seizoen van Empire. Het tweede seizoen van Star gaat op dezelfde avond om 21.00 uur van start.

Riverdale


Het eerste seizoen van The CW dramaserie Riverdale had dertien afleveringen. Fans van de serie mogen zich verheugen op een bijna dubbel zo lang tweede seizoen.

The Tick


Op 25 augustus gaat de nieuwe serie The Tick in première bij Amazon. Maar de serie, die werd gereboot door Amazon, zal in twee delen worden opgesplitst. De eerste zes aflevering zullen dus vanaf 25 augustus worden uitgezonden en de andere helft van het eerste seizoen is in het najaar te zien op Amazon.

Casting Nieuws


12 Monkeys


Conleth Hill zal in het allerlaatste seizoen van 12 Monkeys deel uit gaan maken van de cast. Hill (Game of Thrones) gaat in het laatste seizoen Bonham spelen, een vermoeide internationale wetshandhaver, die de laatste dagen van de mensheid tegemoet ziet. Het vierde en laatste seizoen van 12 Monkeys is in 2018 te zien bij Syfy.

Castle Rock


>Hij is geen onbekende met horror (hij speelde al in Hemlock Grove), maar hij is al helemaal geen onbekende met het werk van Stephen King; Bill Skarsgard speelt Pennywise the Clown in de nieuwe verfilming van het bloedspannende boek It. En nu gaat Skarsgard spelen in de nieuwe serie gebaseerd op het plaatsje die de King of Horrror, Stephen King vaak gebruikt in zijn boeken Castle Rock. Wie of wat Skarsgard gaat spelen maar Hulu verklapte wel dat ‘hij een jonge man gaat spelen met ongebruikelijk juridische problemen.’

Chicago PD


Het einde van Chicago Justice heeft niet het einde betekent voor de rol die Jon Seda speelt in Chicago PD. De acteur keert terug in de Chicago-franchise.

Doctor Who


Na de herenfinale van het tennistoernooi op Wimbledon, die gewonnen is door Roger Federer, is de dertiende Doctor Who aangekondigd.

Graves


In het tweede seizoen van Graves zal Michael Cyril Creighton (High Maintenance) toegevoegd worden aan de cast. Creighton zal in het tweede seizoen Phoenix gaan spelen, de serene en erg serieuze doula die Olivia (Heléne Yorke) haar Mandoula noemt. Epix heeft nog niet bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van de komedieserie van start zal gaan.

Luke Cage


>Wanneer het tweede seizoen van start gaat is nog niet bekendgemaakt, maar het tweede seizoen krijgt er wel twee castleden bij; Mustafa Shakir (Quarry) en Gabrielle Dennis (Rosewood). Shakir is gecast als John McIver, een natuurlijke leider die boordevol charisma zit. Dennis zal in de huid kruipen van Tilda Johnson, een briljante holistische dokter met een gecompliceerd verleden. Het tweede seizoen van Luke Cage zal in 2018 te zien zijn bij Netflix. UPDATE: De eerste aflevering van het tweede seizoen zal geregisseerd gaan worden door Lucy Liu (Elementary).

Marvel’s New Warriors


De nieuwe serie van Freeform Marvel’s New Warriors heeft castleden toegevoegd. De live-action komedieserie volgt zes jonge jonge mensen die moeten leren omgaan met hun talenten in een wereld waar slechteriken net zo angstaanjagend kunnen zijn als een slechte date. De castleden zijn onder andere; Milana Vayntrub (foto L) als Doreen Green a.k.a Squirrel Girl, Derek Theler (foto R) als Craig Hollis a.k.a Mister Immortal, Jeremy Tardy als Dwayne Taylor a.k.a Night Thrasher, Calum Worthy als Robbie Baldwin a.k.a Speedball, Matthew Moy als Zack Smith a.k.a. Microbe, Kate Comer als Deborah Fields a.k.a. Debrii. De nieuwe Marvel serie staat gepland om in 2018 in première te gaan bij Freeform. NOTE: a.k.a. (also know as) = ook bekend als.


Once Upon a Time


Op 6 oktober gaat alweer het zevende seizoen van start van de fantasyserie Once Upon a Time. Maar het zevende seizoen heeft een groot aantal nieuwe gezichten en sommige karakters keren niet terug. Gelukkig voor de fans zijn niet alle karakters nieuw en zijn er ook nog een aantal bekende gezichten te zien in het zevende seizoen. De bekende gezichten zijn onder andere Lana Parrilla, Robert Carlyle, Colin O'Donoghue en Andrew J. West. Vetrekkende acteurs zijn onder andere Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dalles, Emilie de Ravin, Rebecca Mader en Jared S. Gilmore. Deze acteurs zullen hun intrede gaan maken in Once Upon a Time: Dania Ramirez en Gabrielle Anwar, Mekia Cox, Rose Reynolds en Adelaide Kane zullen terugkerende rollen krijgen.

Six


In het tweede seizoen van de militaire dramaserie Six zal Olivia Munn een rol gaan spelen. In History’s Six zal Munn (The Newsroom) de rol van Gina gaan spelen, een medogeloze en slimme CIA agent die van CIA schutter opklom naar een hoog geplaatste operatie officier. Six vertelt het waargebeurde verhaal over de missie van Navy Seal Team Six om een leider van de Taliban te doden. Het team ontdekt echter dat één van hen samenwerkt met de terroristen. Het is de bedoeling dat het tweede seizoen van Six begin 2018 te zien zal zijn bij History.

Supergirl


Het ziet er naar uit dat Supergirl een ‘nieuwe’ moeder gaat krijgen. Erica Durance (Smallville) zal Laura Benanti gaan vervangen in het derde seizoen van The CW superheldenserie Supergirl als Alura. Het is niet de eerste keer dat er gerommeld wordt met de casting. Al eerder werd bekend dat Floriana Lima (Det. Maggie Sawyer) niet langer een reguliere rol zou krijgen in Supergirl en ook de rol van Calista Flockhart als Cat Grant zou misschien gereduceerd gaan worden. Het derde seizoen van Supergirl zal op 9 oktober 2017 om 20.00 van start gaan bij The CW.

The Exorcist


John Cho (Flashforward, Selfie) zal zijn opwachting gaan maken in het tweede seizoen van The Exorcist. Cho zal in het tweede seizoen van The Exorcist, die later dit jaar van start zal gaan bij FOX, Andrew Kim gaan spelen. Kim is een voormalig kinderpsycholoog die een groepshuis runt met vijf risicovolle pleegkinderen op een afgezonderd eiland, net voor de kust van Seattle. Ook actrice Brianna Hildebrand (Deadpool) zal een rol krijgen in het tweede seizoen van de FOX-horrorserie The Exorcist. Hildebrand zal de rol van Verity, een weeskind, gaan spelen.

The Expanse


David Strathairn zal in het derde seizoen van The Expanse een sleutelrol krijgen. Er zijn geen details bekendgemaakt over wie Strathairn (Alphas) precies gaat spelen, maar er is wel aangegeven dat het een substantiële rol zal zijn. Het derde seizoen van The Expanse zal naar verwachting in 2018 van start gaan bij Syfy.

Westworld


>Nederlandse acteurs doen het goed in het buitenland. Ook actrice Katja Herbers doet het goed over zee. Ze speelde al in de Amerikaanse WGN-serie Manhattan en in de HBO-serie The Leftovers en nu gaat ze ook in HBO’s Westworld een rol spelen. Herbers zal in het tweede seizoen van Westworld een vaste rol gaan spelen. Ze kruipt daarbij in de huid van Grace, een vaste gast. Het is nog niet bekend wanneer in 2018 het tweede seizoen van Westworld te zien zal zijn bij HBO.

MijnSerie nieuws


Column: De Onbekende Seriekijker


Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we Bart Hinderks gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en met wie hij dan kijkt.

Column: Showtime, seizoen 2 aflevering 13


Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.

Kijkcijfers: Week 27


De kijkcijfers van week 27 (3 tot en met 9 juli) staan voor je klaar.

Kijktip: Game of Thrones


Kijktip van de week is de serie Game of Thrones. Klik hier om alles over de tip te kunnen lezen.

Populairste series afgelopen week


Bekijk de populairste series van afgelopen week.

Updates platform


Op 13 juli is er weer een update online gezet.

Prijsvraag: Supergirl


Maak tot 20 juli kans op het eerste seizoen van Supergirl.

Nominaties/prijzen


Emmy Awards


Op donderdag 13 juli zijn de nominaties bekendgemaakt voor de 69ste Emmy Awards. Op 17 september zullen de belangrijke televisieprijzen worden uitgereikt in het Microsoft Theater in Los Angeles en het hele event wordt live uitgezonden door CBS. Hier kun je lezen welke series er genomineerd zijn.

Overlijdensberichten


Ji-Tu Cumbuka


Acteur Ji-Tu Cumbuka is 4 juli 2017 overleden na een lang ziekbed. Cumbuka speelde in vele films en series, maar het bekendst werd hij door de mini-serie Roots uit 1977. Ook speelde Cumbuka vele bij- en gastrollen in series als Falcon Crest, The A-Team, Knight Rider, MacGyver, Hunter, Matlock en Knots Landing. Zijn laatste televisieoptreden was in 2004 in CSI: Crime Scene Investigation. Ji-Tu Cumbuka is 77 jaar geworden, R.I.P.

John Bernecker


De stuntman John Bernecker is donderdag 13 juli overleden aan de verwondingen die hij opliep tijdens opnames van The Walking Dead, hij viel meer dan 7,5 meter naar beneden en kwam terecht op een betonnen vloer. Hij overleed in het bijzijn van zijn vriendin, familie en vrienden in het ziekenhuis. De beademing werd stopgezet toen de zwelling in zijn hersenen verder toenam. De opnames van het achtste seizoen van The Walking Dead zijn stilgelegd. Bernecker (foto) werkte al meer dan tien jaar als stuntman en stuntdubbel bij vele films en series als The Vampire Diaries, Memphis Beat, Revolution, Salem, 24: Legacy en Claws. John Bernecker is 33 jaar geworden, R.I.P.


Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli.

Maandag 17 juli

:
22.00 – Teen Mom 2 – Seizoen 2 (MTV) was 3 juli

Dinsdag 18 juli


21.00 – The Challenge – Seizoen 30 (MTV)

Wist je Dat?


***LET OP!***
Onderstaand bericht kan spoilers bevatten voor diegene die het zevende seizoen van The Walking Dead nog niet heeft gezien.


Volgens Steven Yeun Glenn nooit erkenning heeft gekregen in The Walking Dead. In een interview met Vanity Fair kijkt de acteur Yeun terug op zijn rol als Glenn: “Ik denk dat het niet te ver ging," refererend naar de gewelddadige dood van Glenn aan het begin van het zevende seizoen. "Ik zal eerlijk zijn, al kan ik ook niet objectief zijn - maar ik geloof echt dat de mensen niet wisten wat ze moesten met Glenn. Ze vonden hem leuk en hadden geen probleem met hem, maar ze hebben hun band met hem nooit bevestigd totdat hij weg was. Ik kijk terug op wat gebeurd is en ik denk dat het niet per se ranziger was dan we eerder hebben gedaan. Mensen hun ingewanden zijn eruit getrokken en hun hoofd doormidden geslagen. Maar deze keer voelde het gruwelijk en mensen realiseerden op dat moment pas hoe groot hun connectie met hem was." Enige tijd geleden gaf Yeun aan wel te willen terugkeren naar The Walking Dead, iets wat alleen mogelijk zou kunnen zijn via flashbacks (terugblikken). Zoals het er nu uitziet gaat het achtste seizoen van The Walking Dead op 8 oktober van start bij AMC.

Met overzichtelijke groet,

Mandy

Steven Yeun
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten