Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuws uit Schotland deel 3 - Outlander

Nieuws uit Schotland deel 3 - Outlander

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen twee nog niet hebt gezien



Welkom bij het nieuwe - nieuws uit Schotland - nieuwsbericht. Inmiddels tellen we af naar september, en wachten de fans met spanning op een aantal belangrijke zaken.
Natuurlijk willen we weten wanneer het derde seizoen van Outlander begint, en verder wachten we met smart op een nieuwe, en echte grote trailer van het derde seizoen.

Ik zet voor jullie even alles op een rijtje.

***TRAILERS***

Inmiddels heeft Starz één teasertrailer vrijgegeven. Een kleine trailer, van veertig seconden. Menig fan heeft deze trailer gezien en er zijn zelfs websites, die de trailer frame voor frame analyseren. Ik hou het voorlopig bij die ene trailer, en laat het analyseren aan jullie over.

Naast deze teaser heeft Starz! nog een aantal nieuwe foto's vrijgegeven en als laatste gaf de zender de fans een GIF waarin Jamie te zien is.


Verwacht wordt dat de echte trailer van het derde seizoen voor het eerst te zien zal zijn bij de San Diego Comic Don (SDCC), waar de cast van Outlander aanwezig zal zijn.



***SDCC (San Diego Comic Con***

Entertainment Weekly heeft bevestigt dat de cast van Outlander op 21 juli 2017 zal verschijnen op de SDCC. Het panel zal dit jaar bestaan uit: Sam Heughan (Jamie Fraser), Caitriona Balfe (Claire Fraser), Tobias Menzies (Black Jack Randall/Frank Randall), Sophie Skelton (Brianna Randall) en Richard Rankin (Roger Wakefield). Ook zullen producer Ronald D. Moore en de auteur van de boekenreeks (Diana Gabaldon) aanwezig zijn. Op 22 juli zal de cast een signeersessie verzorgen. Dit jaar leidt Jenna Dewan Tatum het panel. Vorig jaar was de cast van Outlander niet te zien op de SDCC. Dit vanwege de opnames, die toen plaatsvonden in Schotland.

***COVER ENTERTAINMENT WEEKLY***

Vorig jaar maakte het blad Entertainment weekly gebruik van de première van het nieuwe seizoen van Outlander. Het blad postte een bijna naakte Claire en Jamie op de cover. De oplage was een enorm succes.


Entertainment Weekly heeft al te kennen gegeven dat ze ook dit jaar, rond de tijd dat het derde seizoen van Outlander in première gaat, wederom een fotosessie plaatsen. De foto's die dan in het blad komen, zijn al gemaakt in Zuid-Afrika, waar de cast aanwezig was voor de opnames voor seizoen drie.

Ik kom na 21 juli bij jullie terug met een nieuwe - nieuws uit Schotland - update, waarin ik jullie hopelijk mag verblijden met een prachtige trailer en nog belangrijker; een premièredatum voor seizoen drie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten