Penoza

8.5 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/48afleveringen/2010 - 2019 
NetwerkKRO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
NPO Start Plus
Looptijd:50 min20102019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:KRO
Penoza is een Nederlandse misdaadserie van de zender KRO. De serie ging in première op 12 september 2010.

Penoza is een serie die zich afspeelt in de wereld van de Nederlandse penoze en die het verhaal vertelt van Carmen van Walraven. Als haar man, een beruchte drugsbaron, voor de ogen van hun jongste zoon wordt geliquideerd, neemt Carmen een drastisch besluit…
Penoza schetst een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld waarin keuzes met betrekking tot familie, loyaliteit en geld op het scherp van de snede worden gemaakt. Penoza wordt verteld als een familiesage met Carmen - een werkende moeder met een uitzonderlijk beroep - aan het hoofd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 10

Recensies (7)

Penoza: The Final Chapter

6.5

Penoza - Seizoen 5

9

Nieuws (113)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst de beste Nederlandse series. Veel kijkplezier.
do 30 april
7
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
do 9 april
5
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
17 feb 2020
2

Populaire reacties (37)

-
13 feb 2013
Super serie goed verhaal goed acteer werk elke afl eindigt zo dat je direct de volgende wil zien toch wel een van de betere Nederlandse series ! Aanrader !
9
09 okt 2017
Prima serie hoor, maar seizoen 4 en 5 vallen in vergelijking met de eerste 3 aanzienlijk tegen. Bij het bekijken van het laatste seizoen valt me een bepaalde matheid op in het verhaal en de acteerprestaties. De spanning is een beetje zoek... Misschien teveel van hetzelfde?

Vergelijkbare series

Overspel
24 stemmen
Zwarte Tulp
19 stemmen
Van God Los
10 stemmen
Vuurzee
7 stemmen
Chicago Fire
4 stemmen