Penoza

8.5 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/48afleveringen/2010 - 2019 
NetwerkKRO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
NPO Start Plus
Looptijd:50 min20102019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:KRO
Penoza is een Nederlandse misdaadserie van de zender KRO. De serie ging in première op 12 september 2010.

Penoza is een serie die zich afspeelt in de wereld van de Nederlandse penoze en die het verhaal vertelt van Carmen van Walraven. Als haar man, een beruchte drugsbaron, voor de ogen van hun jongste zoon wordt geliquideerd, neemt Carmen een drastisch besluit…
Penoza schetst een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld waarin keuzes met betrekking tot familie, loyaliteit en geld op het scherp van de snede worden gemaakt. Penoza wordt verteld als een familiesage met Carmen - een werkende moeder met een uitzonderlijk beroep - aan het hoofd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 10

Recensies (7)

Penoza: The Final Chapter

6.5

Penoza - Seizoen 5

9

Nieuws (110)

Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari.
woensdag, 16:00
De in Nederland geïnitieerde internationale vampierenserie Heirs of the Night, met onder anderen Anna Drijver en Monic Hendrickx, heeft de interesse gewekt van de Amerikaanse streamingdienst Amazon.
do 9 januari
De laatste MijnSerie Podcast van 2019 is een feit. Met uiteraard 'de serie van de maand', het nieuwsoverzicht, speciale aandacht voor 'de serie van het jaar verkiezing' en w.v.t.t.k.! Kortom, genoeg serievertier met Peter en Mandy.
ma 23 december
11

Populaire reacties (37)

-
13 feb 2013
Super serie goed verhaal goed acteer werk elke afl eindigt zo dat je direct de volgende wil zien toch wel een van de betere Nederlandse series ! Aanrader !
9
09 okt 2017
Prima serie hoor, maar seizoen 4 en 5 vallen in vergelijking met de eerste 3 aanzienlijk tegen. Bij het bekijken van het laatste seizoen valt me een bepaalde matheid op in het verhaal en de acteerprestaties. De spanning is een beetje zoek... Misschien teveel van hetzelfde?

Vergelijkbare series

Overspel
22 stemmen
Zwarte Tulp
17 stemmen
Van God Los
10 stemmen
Vuurzee
7 stemmen
Chicago Fire
4 stemmen