The Knick

7.9 / 10
53 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkCineMax
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:53 min20142015 (Beëindigd)
Genres:DramaMedisch
Netwerk:CineMax
The Knick is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender CineMax. De serie ging in première op 8 augustus 2014.

The Knick gaat over het professionele en persoonlijke leven van het personeel van het New Yorkse Knickbocker ziekenhuis tijdens het eerste deel van de twintigste eeuw.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (10)

avatar gumstarr
9
16 aug 2014
Twee afleveringen onderweg en ik ben dit dus best wel 'n potje aan het liken. Hele dikke produktie, cast die zeer geloofwaardig haar teksten spuugt en een verhaallijn met potentie. Two down, eight to go.
avatar evasneek
9
25 dec 2015
Mijn god. Ik heb net de allerlaatste aflevering gezien en ben nog steeds in shock. Ik ga er niks over zeggen, maar deze serie en de final episode zal heel lang in mijn hoofd blijven spoken.

Op alle fronten fan van deze serie. Het acteerwerk, de manier van filmen, de muziek, de sfeer, het tijdperk waarin het zich afspeelt en de gebeurtenissen slepen je compleet mee. Als je deze serie nog niet hebt gezien, ga dit dan aub doen, want het is fenomenaal.

Ik heb net een nieuwsbericht gelezen over de vervolgplannen wat betreft deze serie en ARGH ARGH ARGH!!!!!
Deze link trouwens NIET bekijken als je de serie nog niet hebt gezien of de laatste aflevering nog niet hebt gezien! Staan dikke spoilers in namelijk.

http://collider.com/the-knick-steven-soderbergh-season-3-plans/

Vergelijkbare series

The Knick