Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 13

"It's Showtime everybody. Showtime"

Designated Survivor

Het wordt steeds lastiger om elke week weer een goede serie uit te kiezen voor Showtime. Niet dat er een gebrek is aan series, maar wel een enorm gebrek aan tijd om die allemaal te kunnen zien. Toen ik aan het zoeken was over welke serie ik deze week kon vertellen, kwam ik er tot mijn schrik en verbazing achter dat we het nog niet hebben gehad over de nieuwe Kiefer Sutherland-serie Designated Survivor. Ja, ik heb me diep zitten schamen, voor minder dan één seconde.

Dus nu dan als nog Designated Survivor, waarvan ook al een tweede seizoen is aangekondigd, gelukkig. Designated Survivor gaat eigenlijk in het heel kort over een man die tegen wil en dank president van Amerika wordt. In het begin denk je: Kiefer Sutherland, kan hij de rol van Jack Bauer in 24 doen vergeten? Het korte antwoord: Ja, absoluut. Na een paar seconden zie ik niet Jack Bauer meer, maar president Tom Kirkman die alles tegen heeft, behalve zijn beeldschone vrouw.

Maar Kirkman blijkt niet voor één gat te vangen en aan het einde van het eerste seizoen blijkt de man zijn taak als president niet alleen heel goed te kunnen doen, maar ook doet hij 24 en Jack Bauer totaal vergeten. Helaas geldt dit niet voor Maggie Q, die Hannah Wells speelt. Haar rol lijkt veel op die van Nikita. Is dat jammer? Nee, dat is niet jammer. Want Designated Survivor is gewoon een hele aardige serie die de moeite van het bekijken zeker waard is.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Captain & Tennille - Love Will Keep Us Together

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet,

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
15 jul 2017 17:14 - 15 jul 2017 17:22
Ik zit te twijfelen of ik de serie zal kijken, maar naar aanleiding van je review ga ik er waarschijnlijk maar eens aan beginnen! Ook omdat je zei dat Maggie Q bijna dezelfde rol heeft als in Nikita!
Reageer
avatar_Roeman
16 jul 2017 07:59
Met bijna dezelfde rol bedoel ik dat Maggie Q een vrouw speelt die slim is en goed kan vechten en niet bang is om klappen uit te delen ;-)

Maar zeker gaan proberen, het is echt een hele aardige serie.
Reageer
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk