Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Homeland gaat verhuizen

Homeland blijft wel in Amerika, maar niet meer in New York. De staat Virgina is de nieuwe setting voor Homeland.

Het zevende seizoen van Homeland verlaat new York en settelt zich in een andere stad in de staat Virginia. Een nieuwe staat en stad betekent niet dat het verhaal van President Keane (Elizabeth Marvel) is afgelopen, zo laat Showtime weten. De acteurs Mandy Patinkin (Saul Berenson) en Linus Roache (David Wellington) keren ook terug in het nieuwe seizoen.

Alex Gansa (showrunner) vertelde: “We hebben er zin in de productie van Homeland naar de geweldige staat Virginia te brengen. Zijn steden en buurten en mensen zullen een rijke achtergrond vormen voor ons verhaal en we willen een kleine, maar hopelijk significante bijdrage aan de lokale economie leveren.”

Het reeds bestelde achtste seizoen zou mogelijk het laatste avontuur kunnen inhouden voor Claire Danes (Carrie Mathison) in de misdaadserie Homeland bij Showtime, maar hier is nog niets definitief bekend over gemaakt. De productie van het zevende seizoen start dit najaar en het zevende seizoen van Homeland is begin 2018 te zien bij Showtime.

Wat denk jij van de nieuwe thuishaven van Homeland? Denk jij dat het achtste seizoen het laatste wordt?


(vLnR)Claire Danes, Mandy Patinikin en Alex Gansa
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GoonerJenny
14 jul 2017 19:41 -
We gaan het weer beleven, nog steeds jammer van Quinn wat zullen we die missen. De enige die "gekke" Carrie begreep.
Reageer
Homeland