Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Chicago PD: Welkom terug Antonio Dawson

Het einde van Chicago Justice heeft niet het einde betekend voor de rol die Jon Seda speelt in Chicago PD. De acteur keert terug in de Chicago-franchise.

Fans van Chicago PD mogen zich verheugen op te terugkeer van Jon Seda als Antonio Dawson. Het personage Dawson stapte tijdens het vierde seizoen over naar de nieuwe Chicago-serie Chicago Justice. Maar deze serie was geen lang leven beschoren. De spin-off werd al na één seizoen gecanceld.

Maar de rol van Seda werd niet gecanceld, hij keert weer terug in de armen van Chicago PD als vast castlid. Hoe Seda’s karakter terug zal gaan keren is nog niet bekendgemaakt, want Dawson koos voor Justice omdat hij een alleenstaande vader is en hij wilde het politiewerk verruilen voor het rustige werk bij het Openbaar Ministerie.

Het personage Dawson was eerst te zien in Chicago Fire als gastrol, maar maakte al snel de overstap als vast castlid in Chicago PD. Om daarna de overstap te maken naar het gecancelde Chicago Justice. Chicago PD zal vanaf 27 september 22.00 uur te zien zijn bij NBC.

Ben jij blij dat Jon Seda terugkeert naar Chicago PD?


Jon Seda
Vorige aflevering
On Paper
On Paper
11x08
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inna1989
14 jul 2017 12:34 -
Ik vind het wel leuk dat hij terug komt.
Alleen vind ik het heel jammer dat Sophia Bush stopt, dus betekend dat er een vaste vrouwelijke castlid minder is in het vijfde seizoen.
Reageer
avatar_silentdolphin
14 jul 2017 12:39 -
Ik deel dezelfde mening, jammer dat Sophia uit de serie gaat. Zij speelde een hele sterke rol. Het is voor mij de beste politie - serie sinds jaren.
Reageer
Chicago PD