Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vervolg voor The L Word

Vervolg voor The L Word

Het is tegenwoordig niets nieuws meer; lesbische, gay of transgender-mannen en -vrouwen in series. Maar in 2004 was The L Word baanbrekend. Nu gaat Showtime een vervolg maken.

Showtime gaat een sequel (vervolg) maken op de baanbrekende serie The L Word, die van 2004 tot en met 2009 werd uitgezonden. The L Word volgt het leven van een groep lesbische vriendinnen in West Hollywood. De serie focust zich op hun liefdesleven en hun onderlinge. Het is echter de eerste televisieserie met zo veel vaste lesbische personages wier seksleven bovendien niets verhullend in beeld wordt gebracht.

In het vervolg zullen naar verluidt veel van de originele castleden terugkomen. In The L Word speelden onder andere Jennifer Beals, Kate Moennig, Leisha Hailey, Laurel Holloman, Mia Kirshner en Pam Grier een rol. Of deze ook allemaal zullen terugkeren is nog niet bekendgemaakt.

Showtime is op dit moment op zoek naar schrijvers en producenten met nauwe banden in de lesbische gemeenschap zodat het een hippe happening kan worden, de nieuwe The L Word. Uiteraard kunnen we niet bewijzen dat The L Word iets te maken heeft dat het tegenwoordig bijna de normaalste zaak van de wereld is dat lesbiennes een rol innemen in televisieseries, zoals Orange Is the New Black, Grey’s Anatomy en The Good Fight.

Zie jij een vervolg van The L Word zitten?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

thoontje
13 juli 2017, 12:02
Was een pracht serie, dat het vervolg er maar vlug komt
2
renzoroy
13 juli 2017, 12:05
The L Word was een onwijs goede serie. Ben benieuwd :)
1
anonymous
13 juli 2017, 12:07
Komen we eindelijk te weten wie Jenny heeft vermoord.
2
RLS90
13 juli 2017, 20:17
Ik hoop dat dit ook op korte termijn met Looking (HBO) gaat gebeuren...
0
renzoroy
13 juli 2017, 23:08
Als HBO een serie moet reviven (en sowieso niet had moeten cancellen) dan is dat Vinyl. 1 van de beste series van de laatste jaren.
0
Log in om een reactie achter te laten