Graves

6.8 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
6.8 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2016 - heden
NetwerkMGM+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2016 - heden
Genres:Comedy
Netwerk:MGM+
Graves is een Amerikaanse komedieserie van de zender EPIX. De serie ging in première op 16 oktober 2016.

Richard Grave, voormalig twee-termijnen president, gaat op een Don Quichot-achtige queeste om de verkeerde beslissingen recht te zetten die zijn administratie heeft gemaakt en zijn nalatenschap terug te eisen na hij 25 jaar geleden het Witte Huis heeft verlaten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Graves.

Populaire reacties (1)

avatar CC11
6.7
21 sep 2016
Nick Nolte speelt Richard Graves, in een vroeger leven (fictief) president van de Verenigde Staten en algemeen ook gekend als de slechtste uit de geschiedenis van het land, een gegeven dat duidelijk aan hem vreet en hij meer dan beu is.

Hoewel het presidentschap al enkele decennia achter hem ligt heeft hij als voormalig president nog steeds een drukbezette agenda die hij ietwat tegen zijn zin elke dag afwerkt.
Tot hij op zekere dag het licht ziet en komaf wil maken met zijn verleden.

De man die sowieso al niet erg verlegen zit om straffe uitspraken : "Opinions are like assholes; Everybody has one and they all stink." gooit bij zijn eerstvolgende "acte de présence" ten voordele van een kinderkankerfonds alle remmen los en het protocol overboord.
In plaats van een voorgeschreven rede af te ratelen voor de aanwezigen gooit hij zijn eigen ongezouten mening op tafel...

Maar daar stopt het natuurlijk niet; Zijn nieuwe visie op het leven en de drang om met het verleden te breken maken van ex-president Graves een ongeleid projectiel die enkel nog zijn eigen zin wil doen en zijn eigen mening verkondigen.

Nadat hij bijvoorbeeld onaangekondigd opdaagt op de quinceanera van de dochter van zijn Mexicaanse tuinman en daar naar de mening van de aanwezigen peilt, stemt hij daags nadien toe in een interview met een reporter die hem al 30 jaar tevergeefs gevraagd heeft, om vervolgens voor de nationale televisie alle illegalen met een uitwijzingsbevel uit te nodigen op zijn landgoed in Santa Fe.
Het gevolg laat zich raden...

Wat mij betreft een meer dan geslaagd begin voor wat de eerste twee afleveringen betreft met een geweldige Nick Nolte in de hoofdrol en een overtuigende Sela Ward als zijn "first lady".

Helaas zakt het nadien als een pudding in elkaar en blijft er nog weinig over van wat eerst een veelbelovende komedie leek.
Graves