Delen op social media

Graves

7,0
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Looptijd:2016 - ..
Duur:
Netwerk:EPIX
Genres:Komedie
Graves is een Amerikaanse komedieserie van de zender EPIX. De serie ging in première op 16 oktober 2016.

Richard Grave, voormalig twee-termijnen president, gaat op een Don Quichot-achtige queeste om de verkeerde beslissingen recht te zetten die zijn administratie heeft gemaakt en zijn nalatenschap terug te eisen na hij 25 jaar geleden het Witte Huis heeft verlaten.

Acteurs

Nieuws (11)

Populaire reacties (1)

avatar_CC11
21 sep 2016 23:42 - 22 nov 2016 08:54
Nick Nolte speelt Richard Graves, in een vroeger leven (fictief) president van de Verenigde Staten en algemeen ook gekend als de slechtste uit de geschiedenis van het land, een gegeven dat duidelijk aan hem vreet en hij meer dan beu is.

Hoewel het presidentschap al enkele decennia achter hem ligt heeft hij als voormalig president nog steeds een drukbezette agenda die hij ietwat tegen zijn zin elke dag afwerkt.
Tot hij op zekere dag het licht ziet en komaf wil maken met zijn verleden.

De man die sowieso al niet erg verlegen zit om straffe uitspraken : "Opinions are like assholes; Everybody has one and they all stink." gooit bij zijn eerstvolgende "acte de présence" ten voordele van een kinderkankerfonds alle remmen los en het protocol overboord.
In plaats van een voorgeschreven rede af te ratelen voor de aanwezigen gooit hij zijn eigen ongezouten mening op tafel...

Maar daar stopt het natuurlijk niet; Zijn nieuwe visie op het leven en de drang om met het verleden te breken maken van ex-president Graves een ongeleid projectiel die enkel nog zijn eigen zin wil doen en zijn eigen mening verkondigen.

Nadat hij bijvoorbeeld onaangekondigd opdaagt op de quinceanera van de dochter van zijn Mexicaanse tuinman en daar naar de mening van de aanwezigen peilt, stemt hij daags nadien toe in een interview met een reporter die hem al 30 jaar tevergeefs gevraagd heeft, om vervolgens voor de nationale televisie alle illegalen met een uitwijzingsbevel uit te nodigen op zijn landgoed in Santa Fe.
Het gevolg laat zich raden...

Wat mij betreft een meer dan geslaagd begin voor wat de eerste twee afleveringen betreft met een geweldige Nick Nolte in de hoofdrol en een overtuigende Sela Ward als zijn "first lady".

Helaas zakt het nadien als een pudding in elkaar en blijft er nog weinig over van wat eerst een veelbelovende komedie leek.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
02x08
3 december 2017
02x09
10 december 2017
02x10
10 december 2017
Seizoen 1
0/10
Seizoen 2
0/10

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (2)

Graves: 1st Look I EPIX
Geplaatst op 20 september 2016, 08:19
Graves: 1st Look I EPIX
Graves: 1st Look I EPIX
Geplaatst op 13 september 2016, 11:48
Graves: 1st Look I EPIX

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.