Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Fear The Walking Dead keert in september terug bij AMC

De laatste twee afleveringen van het derde seizoen van Fear The Walking Dead zijn minder dan een week geleden uitgezonden en nu al kondigt AMC aan dat seizoen 3B in september terugkeert.

AMC heeft net de midseason finale erop zitten, de dubbele aflevering van The Walking Dead spin-off werd op 9 juli uitgezonden. Gelukkig hoeven de fans van Fear The Walking niet lang te wachten op een startdatum van seizoen 3B. Pak de agenda en rode stift er maar bij, want op 10 september om 21.00 uur zal het derde seizoen verder gaan met weer een dubbel aflevering.

Het twee deel van seizoen drie krijgt acht afleveringen. Fear The Walking Dead is de nummer twee dramaserie op kabeltelevisie en de nummer vier serie globaal op de televisie op dit moment. De eerste twee afleveringen van het derde seizoen behaalden gemiddeld 3,11 miljoen kijkers. Dat zijn er bijna 7 miljoen minder dan de eerste aflevering van het eerste seizoen, die behaalde 10,13 miljoen kijkers.

Hoewel de spin-off het niet zo goed doet als The Walking Dead qua kijkcijfers en algemene ontvangst, heeft AMC een vierde seizoen besteld van de zombie-Apocalyps serie Fear The Walking Dead. Of de laatste aflevering ook een dubbele is en wanneer deze wordt uitgezonden is niet bekendgemaakt.

Kijk jij (nog) naar Fear The Walking Dead?


Alycia Debnam-Carey en Colman Domingo
Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fear The Walking Dead