Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 7

Inhoud

  Weekoverzicht van 13 februari tot en met 19 februari

  * Weetjes:
  -De finale van het zevende seizoen van The Walking Dead wordt ambitieuzer dan ooit. Ross Marquand, die Aaron speelt, vertelde aan ComicBook: “Het was gestoord. Dit was de meest ambitieuze aflevering waar ik ooit in heb gespeeld. Ik denk dat Greg Nicotero je hier beter over kan vertellen, maar volgens mij was het in schaalgrootte en omvang de grootste en meest ambitieuze set ooit. Het was gestoord, maar zo cool.” Op 2 april zullen de kijkers weten hoe ambitieus de seizoensfinale was.


  Algemeen Serienieuws
  American Horror Story
  - Ryan Murphy heeft nog geen titel, maar het zevende seizoen van American Horror Story zal over de Amerikaanse presidentsverkiezingen gaan.

  Outlander
  - Deze week nieuws over de serie Outlander. Klik hier om te lezen welk nieuws er is over het derde seizoen van de historische tijdreis-dramaserie.

  Star trek: Discovery
  - De Klingons uit Star Trek: Discovery krijgen mogelijk een ander uiterlijk. Klik hier om zien hoe ze er dan uit komen te zien.

  Stranger Things
  - Vier of vijf seizoenen zou voldoende moeten zijn om het verhaal van Stranger Things te vertellen. Klik hier om het nieuws over de Netflix-serie Stranger Things te lezen.

  Victoria
  - Of er een derde seizoen gaat komen is nog niet bekend gemaakt, net als wanneer het tweede seizoen van start zal gaan. Maar wat wel bekend is gemaakt, is dat de productie van het tweede seizoen van Victoria op 14 februari van start is gegaan.

  Datums Series
  Animal Kingdom (2016)
  - The Coby-mannen vertellen je zelf wanneer het tweede seizoen van de TNT dramaserie Animal Kingdom (2016) van start gaat.

  Fargo
  - Veronica heeft zich de woede van hun kijkers op de hals gehaald. Zonder waarschuwing hebben ze van het één op het andere moment de serie Fargo verplaatst naar SBS 9 en niet eens op een vast tijdstip op de zaterdagavond.

  Poldark
  - Het eerste seizoen van Poldark deed het niet al te best qua kijkcijfers bij Net 5. Ze hebben het tweede seizoen dan ook verplaatst van 20.00 uur naar 17.00 uur, vanaf zondag 19 februari.

  Startdatums series op de Vlaamse TV
  - Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie hierbij de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

  Unbreakable Kimmy Schmidt
  - Het derde seizoen van de Netflix komedieserie Unbreakable Kimmy Schmidt zal in mei 2017 te streamen zijn.

  Gecancelde Series
  Doubt
  - Als de kijkcijfers niet beter worden, is de net gestarte serie Doubt van CBS nu al gedoemd om gecanceld te worden. De première-aflevering van 15 februari kreeg ‘slechts’ 5,3 miljoen kijkers. Voor een zender als CBS is dat reden genoeg om de serie niet te vernieuwen. Doubt vertelt het verhaal van een succesvolle advocaat die bij een klein advocatenkantoor romantisch betrokken raakt met een cliënt die mogelijk betrokken is bij een brute misdaad.

  Hoe heurt het eigenlijk?
  - Jort Kelder weet nu wel hoe het hoort en ook de kijker zal wel het één en ander hebben opgepikt. Want na zes seizoenen en kerstspecials stopt Jort Kelder met het succesvolle programma Hoe heurt het eigenlijk?. Jort Kelder zegt zelf: “Ik heb het wel gezien met de smaak en wansmaak van de rijken der aarde. We weten nu wel hoe je met vork en mes (nooit bestek zeggen) moet eten.” De presentator heeft genoeg van het personage die hij geworden is: “Ik ben het rechtse balletje met bretels dat iets over geld zegt.” Ondertussen werkt Kelder aan een nieuwe serie: “Ik ga op NPO 2 een serie over een aantal oude families maken. Ik wil daar meer achter de camera aanwezig zijn, maar het zal een enorme strijd worden om dat voor elkaar te krijgen. Als ik als spreker wordt ingehuurd en kom aanrijden in mijn elektrische Smart, krijg ik te horen: Waar is je Maserati, waar zijn je bretels? Ik heb veel aan die harde profilering te danken, maar het is een onhebbelijk beeld.”

  Penoza
  - Aan alles komt een eind. Ook aan de KRO-NCRV misdaadserie Penoza. Klik hier om het nieuws over Penoza te lezen.

  Nieuwe Series
  Baantjer
  - Als het aan schrijver Peter Römer ligt komt er een nieuwe reeks van Baantjer op de televisie. Lees hier wat precies de plannen zijn.

  Philip K. Dick's Electric Dreams
  - Philip Dick's boeken doen het goed als serie of film. Er komt dan ook een nieuwe serie gebaseerd op een boek met korte verhalen bij Amazon.

  Populairste series
  Populairste series afgelopen week
  - Welke series waren er in week 7 het populairst? Klik hier om het te lezen.


  Vernieuwde Series
  Goliath
  - Amazon heeft de juridische dramaserie Goliath vernieuwd met een tweede seizoen.

  Lucifer
  - Het tweede seizoen gaat op 1 mei weer verder, maar FOX heeft nu al besloten om Lucifer te vernieuwen met een derde seizoen.

  Superstore
  - De komedieserie van de NBC Superstore blijft voorlopig nog open.

  The Bachelorette
  - ABC heeft, niet geheel verrassend, de dating-/realityserie The Bachelorette vernieuwd met een dertiende seizoen. The Bachelor-deelnemer Rachel Lindsay zal de hoofdrol spelen in het nieuwe seizoen.

  The Big Bang Theory
  - Omdat het nieuws nog steeds niet officieel bevestigd is, houden we het op dit kleine stukje in het weekoverzicht. Mocht het nieuws bevestigd worden laten we dat uiteraard meteen weten: Er schijnt bij getekend te kunnen worden door de castleden van The Big Bang Theory. CBS heeft naar verluid een overeenkomst bereikt voor nog twee seizoenen van The Big Bang Theory. Dat betekent dat er snel zeker een elfde seizoen besteld wordt en naar alle waarschijnlijkheid ook direct een twaalfde seizoen. We houden je op de hoogte.

  The Royals
  - The Royals breidt bij E! hun regeringsperiode uit. E! heeft besloten om The Royals een vierde seizoen te geven. De laatste aflevering van het derde seizoen werd op 19 februari uitgezonden. Het vierde seizoen zal later in 2017 van start gaan bij E!

  Acties
  The Walking Dead
  - Op 6 maart zal er in Amsterdam een The Walking Dead-evenement door FOX worden gehouden voor 100 gelukkige winnaars. Klik hier om te lezen hoe je mee kunt doen.

  Casting Nieuws
  American Crime Story
  - We weten al dat het derde seizoen van American Crime Story over de moord op Versace gaat. Er zijn inmiddels twee castleden toegevoegd. Darren Chris (Glee) en Edgar Ramirez zullen volgende maand aan de opnames gaan beginnen van het derde seizoen. Ramirez (foto) zal Versace spelen en Criss (foto) zal zijn moordenaar Cunanan spelen.


  Cloak and Dagger
  - De nieuwe Marvel-superheldenserie van Freeform, Cloak and Dagger, heeft zes nieuwe castleden gevonden.

  Mayans MC
  - Het eerste castlid van de Sons of Anarchy spin-off Mayans MC is aangekondigd. Klik hier om te lezen wie het is.

  Runaways
  - De nieuwe Hulu-Marvel superheldenserie heeft de casting bekend gemaakt van de helden en schurken uit Runaways.

  Star Trek: Discovery
  - Ze zullen waarschijnlijk geen grote rollen gaan spelen, maar er zijn weer drie bemanningsleden toegevoegd aan de castinglijst van de nieuwe CBS serie Star Trek: Discovery. Acteurs Maulik Pancholy (30 Rock), Sam Vartholomeos en Terry Serpico (Army Wives) hebben allemaal getekend. Pancholy zal de rol van Dr. Nambue spelen, Chief Medical Officer op het schip Shenzhou. Sam Vartholomeos speelt de rol van Ensign Connor, een Junior Officer die net klaar is met de Starfleet Academy. En Terry Serpico zullen we zien als Admiral Anderson.

  Columns
  De eerste kennismaking
  - Jenny Veerman heeft ook deze week een column geschreven. Klik hier om de column te lezen.

  Showtime, aflevering 39
  - Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


  Interviews
  Game of Thrones
  - Hoe gaat seizoen zeven eruit zien van de HBO fantasyserie Game of Thrones? Lees hier wat enkele castleden te melden hadden.

  Kijkcijfers
  Top 25 originele streamingseries 2016
  - Deze series werden volgens SymphonyAm het best bekeken in 2016 bij Netflix, Hulu en Amazon.

  Week 6
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 6 februari tot en met 12 februari.

  Kijktip van de Week
  The Good Fight
  - Kijktip van de week is deze week The Good Fight. Klik hier om over de tip te lezen.


  Onderzoeken
  Netflix Cheating
  - Netflix heeft een wereldwijd onderzoek gedaan naar hoeveel mensen er stiekem naar de volgende aflevering kijken van een serie, het zogeheten Netflix Cheating. Lees hier wie er het meest trouw is aan zijn mede-seriekijker.

  Overlijdensberichten
  Warren Frost
  - De acteur Warren Frost is vrijdag 17 februari overleden in zijn huis in Vermont. Hij was al enige tijd ziek. Frost is vooral bekend geworden van zijn rol als Dr. Will Hayward in Twin Peaks. Maar Frost speelde ook in series als Quantum Leap, Murphy Brown, Grace Under Fire, Murder One, Matlock en Seinfield. Frost speelde ook nog mee in het nieuwe seizoen van Twin Peaks die op 21 mei 2017 van start zal gaan. Het was ook meteen zijn laatste rol. Frost wordt overleefd door zijn vrouw, drie kinderen en drie kleinzoons. Warren Lindsay Frost is 91 jaar geworden, R.I.P.

  Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews
  Marvel’s Iron Fist
  - Op 17 maart gaat het eerste seizoen van Marvel’s Iron Fist in première.


  Voor je Serieagenda*
  *Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van februari.
  -Maandag 20 februari:
  21.00 – Air Crash Investigation – Mayday – Seizoen 17 (National Geographic Channel)
  21.00 – Bellevue – Serie première (CBC)
  21.00 – The Breaks – Serie première (VH1)
  22.55 – Versailles – Seizoen 2 (Canal+)

  -Dinsdag 21 februari:
  22.00 – Inside No. 9 – Seizoen 3 (BBC Two)
  22.00 – Chrisley Knows Best – Seizoen 5 (USA Network)

  -Donderdag 23 februari
  21.00 – Gap Year – Serie première (E4)

  -Vrijdag 24 februari
  20.00 – Nieuwe Tijden – Seizoen 2 (RTL 4)
  21.00 – Googlebox – Seizoen 9 (Channel 4)

  -Zaterdag 25 februari
  19.00 – Ant and Dec's Saturday Night Takeaway – Seizoen 14 (ITV)

  * Wist je Dat?:
  -Drew Barrymore gewond is geraakt bij de opnames van Santa Clarita Diet. Barrymore liep een fikse hersenschudding op toen een stunt behoorlijk fout ging. Barrymore moest springen op een mannelijke collega, maar verloor haar grip. De acteur probeerde de situatie nog te redden maar kreeg alleen het been van Barrymore te pakken. Daardoor kwam zij met haar hoofd op de betonnen vloer terecht. “Het was doodeng", herinnert Drew zich. "Ik wist gelijk dat het serieus was, zo had ik me nooit eerder gevoeld." De opnames hebben twee dagen stilgelegen omdat de actrice in het ziekenhuis lag. Gelukkig heeft ze geen blijvende schade overgehouden aan haar mislukte stunt. De bedenker van Santa Clarita Diet was erg opgelucht, Victor Fresco zei: “Ik dacht: het is gedaan, we hebben Drew Barrymore omgebracht."

  Met overzichtelijke groet,

  Mandy

  Drew Barrymore

  Leuk?
  2
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (1)

  avatar_HollyGolightly
  20 feb 2017 10:59 -
  Aha, vandaar dat ik Poldark kwijt was. Zo jammer dat ineens omgooien van uitzendtijden middenin een seizoen.
  Reageer