Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Update Outlander: Vaarwel Schotland

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten voor diegene die seizoen twee nog niet heeft gezien




*Premièredatum pas in september*


De première van het derde seizoen van Outlander laat nog even op zich wachten. Pas in september 2017 zal het derde seizoen, dat gebaseerd is op het derde boek van de Reizigersserie van Diana Gabaldon, te zien zijn. Daarmee maakt Starz een einde aan de speculaties dat het derde seizoen zou beginnen op 16 april; de datum van de slag bij Culloden. Het derde seizoen zal dertien afleveringen bevatten.

Carmi Zlotnik (leider van de programmering bij Starz) zegt in een verklaring: "De Droughtlander (de benaming die fans geven aan de tijd tussen de seizoenen) zal langer duren, maar wij vinden het belangrijk om het verhaal van De verre kust (Voyager) compleet en zo goed mogelijk te vertellen. Het boek is zo uitgebreid en wij vinden dat de fans de beste verfilming van het boek moeten krijgen. Door seizoen drie pas uit te zenden in september, kunnen wij dit realiseren."

*Starz heeft de synopsis van het derde seizoen vrijgegeven*


"Het verhaal van seizoen begint op het moment dat Claire door de stenen terugreist naar 1948. Ze is zwanger van Jamie's kind en worstelt met de gevolgen van haar plotselinge terugkeer en de impact dat het heeft op haar huwelijk met haar eerste echtgenoot Frank. Ondertussen, in de achttiende eeuw, lijdt Jamie onder de nasleep van de historische slag van Culloden, alsmede het verlies van Claire. Naarmate de jaren verstrijken, proberen Jamie en Claire om, los van elkaar, het leven op te pakken, elk achtervolgd door de herinnering van hun verloren liefde. De ontluikende mogelijkheid dat Claire kan terugkeren naar Jamie in het verleden, ademt nieuwe hoop in Claire's hart, en daarmee ook nieuwe twijfel. Gescheiden door continenten en eeuwen, moeten Claire en Jamie hun weg naar elkaar terugvinden. En de vraag blijft: wanneer ze elkaar vinden, zullen zij dezelfde mensen zijn die al die jaren geleden bij de staande stenen elkaar vaarwel zeiden."


*Vaarwel Schotland*


15 februari was de dag dat Sam Heughan en Caitriona Balfe afscheiden namen van Schotland. In een Twitterbericht bedanken ze de crew, Schotland en de fans voor de mooie tijd die ze hebben gehad in Schotland. Tevens kijken ze vooruit naar Zuid-Afrika, waarin het vervolg van het derde seizoen gefilmd gaat worden.




*Hallo Zuid-Afrika*


Na het filmen in Schotland vertrekt de complete productie naar het warme Zuid-Afrika. Sam Heughan en Caitriona Balfe hebben recent de laatste scène in Schotland opgenomen. Dit is de scène in de haven waarin te zien is hoe Claire en Jamie zich opmaken voor een lange reis naar Jamaica. De opnames van de zeereis worden opgenomen in Zuid-Afrika. Daar heeft Starz al een set en de boten, die ook gebruikt worden voor de populaire serie Black Sails.



*San Diego Comic Con*


Van 19 tot 23 juli 2017 zal Outlander aanwezig zijn tijdens de jaarlijkse Comic Con. In 2016 was Outlander een van de afwezigen, maar met een première van seizoen drie later in het jaar, zal Outlander dit jaar gewoon weer aanwezig zijn. Tijdens deze dagen zullen waarschijnlijk de eerste beelden van seizoen drie te zien zijn.

*Tot zover de nieuwe update over Outlander. Als er nieuws is dan meld ik me weer. Voor nu begint het lange wachten. Ben jij teleurgesteld in het feit dat het nog zo lang duurt tot seizoen drie begint?*

Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Mandy1966
16 feb 2017 11:22 -
Duurt wel erg lang, september pas. Dat is een behoorlijk lange Droughtlander.
Reageer
avatar_anonymous
16 feb 2017 11:27
Nou inderdaad. Nog 7 maanden wachten. Er was eerst sprake van weer een pauze in het seizoen. Eerst 6 afleveringen uitzenden en dan weer maanden wachten. Hopelijk is dat nu niet nodig.
Reageer
avatar_BingingBirgit
17 feb 2017 10:07 -
#duurtlang
Reageer
avatar_anonymous
22 maa 2017 22:18 -
Tuurlijk vind ik het erg lang duren, MAAR wat mij nog het meest bevreesd is dat seizoen 3 niet uitgezonden gaat worden op de Nederlandse zenders ook niet "on demand". Hoe gaan we dát oplissen ? Suggesries ?
Reageer
Outlander