Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Penoza stopt na vijfde seizoen en film

In het najaar van 2017 gaat het vijfde seizoen van Penoza van start en nu is bekend gemaakt dat het ook meteen het allerlaatste seizoen zal zijn. Penoza kon natuurlijk niet eeuwig doorgaan, dus het zat er aan te komen dat er een eind aan Penoza gemaakt zou worden. Voor de fans is er wel goed nieuws: er komt ook nog een film.

Op dit moment zijn de opnames van het vijfde seizoen in volle gang en daarna zal het gedaan zijn met de carrière van maffiabaas Carmen van Walraven (Monic Hendrickx). Het lijkt de familie Van Walraven in het vijfde seizoen eindelijk eens voor de wind te gaan. De Winkel loopt zonder problemen en haar kinderen lijken gelukkig. Carmen denkt weer eens aan stoppen, maar zoals dat gaat bij drugsbaronnen zijn er nog een paar deals nodig voor een onbezorgde toekomst. En daarbij krijgt ze te maken met een nieuwe generatie gangsters met wie het lastig zaken doen is.

In het vijfde seizoen zal ook, zoals aangekondigd in weekoverzicht 47, Sonja Silva haar entree maken. Silva gaat Amanda spelen, de nieuwe vriendin van Carmens rechterhand Berry (Loek Peters). Andere nieuwe gezichten zijn Axel Daeseleire (Auwch), Chris Peters (Tonio) en Ward Kerremans (LouisLouise).

Het is niet raar om te denken dat de meeste belangrijke karakters het vijfde seizoen wel zullen overleven, gezien er nog een film gemaakt moet worden. Loek Peters vertelde aan Gerard Ekdom: “Er wordt momenteel gewerkt aan een sensationeel spannend verhaal.” Op 18 september 2017 gaat het allerlaatste vijfde seizoen van start bij de KRO-NCRV.

Vind jij het een goede beslissing om het bij vijf seizoen en een film te laten?


Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
05x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_susannef
17 feb 2017 14:50 -
Top!
Reageer
avatar_seriefan90
25 feb 2017 11:19 -
Ik ben blij dat jet 5e seizoen tevens het laatste zal zijn,ze kunnen niet voor eeuwig doorgaan. Het zou gaan uitmelken dus ik vind dit een hele goeie beslissing. Ik vind dit een top serie en ben heel benieuwd naar het einde van de serie en de film daar heb ik veel verwachtingen van dus kom maar op ik zit er klaar voor.
Reageer
Penoza