Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuws over Netflix Original Stranger Things

Niet al te lang geleden hoorden we dat Matt en Ross Duffer, bedenkers van Strangers Things, aan Shawn Levy hebben gevraagd om ook in het tweede seizoen van Stranger Things afleveringen te regisseren. Shawn Levy heeft geen nee gezegd, maar ook andere regisseurs antwoorden bevestigend om afleveringen te regisseren. Waaronder ook Andrew Stanton, maker van Pixar-films.

Zo ziet de line-up van regisseurs eruit:

Aflevering 1: Matt & Ross Duffer
Aflevering 2: Matt & Ross Duffer
Aflevering 3: Shawn Levy
Aflevering 4: Shawn Levy
Aflevering 5: Andrew Stanton
Aflevering 6: Andrew Stanton
Aflevering 7: Rebecca Thomas
Aflevering 8: Matt & Ross Duffer
Aflevering 9: Matt & Ross Duffer

Ondanks het feit dat M. Night Shyamalan herhaaldelijk heeft verzocht om ook te mogen regisseren, zien we hem niet in de lijst terug. Maar misschien in het volgende seizoen die Matt en Ross zeker willen gaan maken.

De Duffers vertelden dat ze vier of vijf seizoenen wilden maken. Matt: “Ik wilde echt een duidelijk einde hebben. Ik wil niet een van die series maken, die uiteindelijk zonder brandstof komt te zitten en die de interesse van het publiek verliest. Je wil op je hoogtepunt stoppen.” Ross vult aan: “Hopelijk voel je je aan het eind van het tweede seizoen helemaal bevredigd, wil je meer, maar voelt het alsnog als een einde. Maar we hebben natuurlijk ook de fundering gelegd voor volgende seizoenen.”

De rust in Hawkins wordt in het tweede seizoen flink verstoord door de komst van broer en zus Billy (Dacre Montgomery) en Max (Sadie Sink). We leren ook meer over het Upside Down en Eleven gaat terugkeren in het tweede seizoen. Op 31 oktober zal het tweede seizoen van Stranger Things te streamen zijn bij Netflix.

Hoop je op meer dan twee seizoenen? En hoop je dan dat M. Night Shyamalan wel wat afleveringen gaat regisseren?


Nieuwe foto’s van het tweede seizoen



Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_HereIsTom
16 feb 2017 12:14 -
Ik ben benieuwd of het tweede seizoen net zo goed is als het eerste seizoen was.
Reageer
avatar_BadWolf
16 feb 2017 12:39 -
Ik bekijk het per seizoen. Er zijn genoeg serie waarvan ik zeg dat ze er gerust een eind aan kunnen breien. Terwijl andere series van mij niet lang genoeg kunnen doorlopen.
Reageer
Stranger Things