Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Klingons uit Star Trek: Discovery krijgen ander uiterlijk

Het zal niet de eerste keer zijn dat een Klingon er iets anders uit komt te zien. Door de jaren heen hebben ze wel vaker iets aangepast aan Klingons en/of andere aliens in Start Trek. Maar nu krijgen we voorproefje dankzij het internet.

Op Instagram was er een foto geplaatst, die vrij snel weer was verwijderd, met daarin een foto met de ‘nieuwe’ Klingons op de set van de nieuwe Star Trek serie Star Trek: Discovery. Omdat de foto weer snel weg is gehaald leek het even niet mogelijk om alle Trekkies (fans van Star Trek) de foto te laten zien, maar gelukkig verdwijnt nooit iets echt helemaal op het internet.



Of de Klingons er werkelijk zo uit komen te zien is uiteraard niet zeker, maar het is misschien wel een indicatie van wat de makers willen met Star Trek: Discovery. Het prototype van het ruimteschip Discovery schijnt ook aan verandering onderhevig te zijn (geweest). De nieuwe Star Trek: Discovery zal bij CBS All Acces van start gaan, maar wanneer is nog niet duidelijk.

Verheug jij je op de nieuwe Star Trek?


Vorige aflevering
Coming Home
Coming Home
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
14 feb 2017 17:34 -
Wel even wennen, afhankelijk in welk tijdperk dit afspeelt zou je nog kunnen zeggen iets van een mutatie van de genen. Het zijn niet de "mooiste" klingons naar mijn idee...
Reageer
avatar_erica65
14 feb 2017 20:13 -
geef mij de oude klingons maar
Reageer
avatar_Sly17
20 feb 2017 17:46 -
De Klingons lijken op deze manier meer op een of andere aliensoort die Voyager tegenkwam in het Delta Quadrant. Jammer!
Reageer
Star Trek: Discovery