Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie Philip K. Dick’s Electric Dreams besteld door Amazon

Serie Philip K. Dick’s Electric Dreams besteld door Amazon

Amazon heeft een tiendelige sciencefiction anthologieserie besteld gebaseerd op de korte verhalen uit het boek van Philip K. Dick, Electric Dreams: The World of Philip K. Dick. Origineel kwam de opdracht voor deze serie van Channel 4 in Groot Brittannië in mei 2016. Bij Amazon zal het samen met het vlaggenschip The Man in the High Castle, ook gebaseerd op een boek van Dick, gestreamd gaan worden.

Er zijn grote namen verbonden aan de nieuwe serie zoals Breaking Bad ster Bryan Cranston, die zeker in één aflevering gaat meespelen en verder uitvoerend producent wordt samen met Ronald D. Moore (Outlander) en Michael Dinner (Sneaky Pete). De laatste twee zijn ook verantwoordelijk voor het schrijfwerk.

Philip K. Dick’s Electric Dreams heeft een lange weg afgelegd en is een gepassioneerd project voor de betrokkenen. Eerst is de serie in opdracht genomen door Channel 4 en AMC. Maar AMC trok zich, toen Channel 4 eenmaal het groene licht had gegeven, terug. Omdat Amazon al de serie The Man in the High Castle had, was Electric Dreams een cadeautje voor Amazon.

Cranston zei: Dit is een Electric Dream die uitkomt. We zijn zo blij dat we de altijd populaire thema’s van het ongelofelijke werk van deze literaire meester mogen ontdekken en uitbreiden.” Het werk van Philip Dick heeft geresulteerd in films en series als Blade Runner, Total Recall, Minority Report, Screamers, The Adjustment Bureau, Impostor en Paycheck.

Verheug jij je op weer een serie gebaseerd op het werk van Dick?


Bryan Cranston
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

hansmol
hansmol 16 februari 2017, 13:36
Ik ben ook gestopt met Man in the High Castle, tweede seizoen is gewoon teleurstellend, de magie van seizoen 1 is weg... jammer hoor, dus deze zal ik een paar episodes van kijken en dan beslissen.
Log in om een reactie achter te laten