Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marvel’s Runaways kondigt castinglijst aan

Marvel’s Runaways kondigt castinglijst aan

In weekoverzicht 39 heeft MijnSerie al melding gemaakt van het feit dat er een nieuwe Marvel superheldenserie zat aan te komen. Dit keer gaat het over Ruanaways, dat zijn zes tieners die elkaar niet kunnen uitstaan, maar ze moeten zich verenigen om te vechten tegen hun ouders, de gemeenschappelijke vijand. Hun ouders blijken lid van een kwaadaardige misdaadsyndicaat. Een eerste beschrijving luidt: "Iedere tiener denkt dat zijn ouders slecht zijn. Maar wat als je erachter zou komen dat ze dat echt zijn?"

Dit zijn de zes Runaway superhelden die gaan vechten tegen hun ouders The Pride; Rhenzy Feliz (Teen Wolf) als Alex Wilder, Lyrica Okano (The Affair) als Nico Minoru, Virginia Gardner (Secrets and Lies) als Karolina Dean, Ariela Barer (New Girl) als Gert Yorkes, Gregg Sulkin (Faking It) als Chase Stein en Allegra Acosta (100 Things to Do Before High School) als Molly Hernandez.

De cast van The Pride, een groep van superschurken die gezamenlijk de misdaad aan de westkust in handen hebben, zier er als volgt uit: Ryan Sands (The Wire) als leider Geoffrey Wilder, Angel Parker (Trail & Error) als Catherine Wilder, Brittany Ishibashi (Ghostfacers) als Tina Minoru, James Yaegashi (Daredevil) als Robert Minoru, Kevin Weisman (Scorpion) als Dale Yorkes, Brigid Brannagh (Army Wives) als Stacey Yorkes, Annie Wersching (Bosch) als Leslie Dean, Kip Pardue (Ray Donovan) als Frank Dean, James Marsters (Vidiots) als Victor Stein en Ever Carradine (Goliath) als Janet Stein.

Runaways is een samenwerking tussen Hulu en Marvel Television. Tamara Becher (Iron Fist) is aangenomen om als showrunner op te treden en de opnames van Runaways starten nog deze maand.

Weer een Marvel serie, ga jij het volgen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

fritzthefox
fritzthefox 14 februari 2017, 15:00
als superheldenfreak zal ik deze serie zeker volgen
Simba55
Simba55 14 februari 2017, 16:22
Ja mijn gezin en ik zijn gek op Marvel serie's dus ook deze gaan we volgen
anonymous
anonymous 14 februari 2017, 16:52
Als fan van Marvel en DC zal ik ook deze serie een kans geven.
Log in om een reactie achter te laten