Fargo

8.2 / 10
53 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/51afleveringen/2014 - heden
NetwerkFX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:53 min2014 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:FX
Fargo is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première op 15 april 2014.

In deze ijzingwekkende true-crime misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor, de moord en de karakteristieke Minnesota zachtaardigheid en maniërismen die van de film een ware klassieker hebben gemaakt.
Serie van het Jaar2x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
3e plaats in Beste mini serie van 2017
2e plaats in Beste mini serie van 2014
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 11
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 5

Populaire reacties (61)

avatar gumstarr
9
23 apr 2014
Iedereen weet, je moet niet kutten met meesterwerken. Michael Jacksons huzarenstukjes? Gewoon van afblijven met je 90?s alt-rock fikken! Nike Air Jordan I’s in neon geel met ‘n kobaltblauwe swoosh? Heb je de uitvinder van het hedendaags basketbal ooit in die kleuren over het laminaat zien vliegen? Nee? Kappen dan! Met dit in het achterhoofd was er naast euforie toch ook wel sprake van enige terughoudendheid en scepsis (Ja, ik kan al die emoties tegelijkertijd ervaren, ja.) toen FX aankondigde dat ze een serie ging maken van één van de vetste films uit de jaren negentig: Fargo. De gemoederen kwamen enigszins tot rust toen bleek dat de gebroeders Coen voor een aantal afleveringen zelf ook de pen op zouden pakken en dat Billy Bob Thornton zijn uitgewoonde kop ter beschikking had gesteld om van Fargo een serie te maken om de vingers bij af te likken.

Normaal gesproken reageer ik pas op series na het kijken van een heel seizoen, omdat het meer dan eens is voorgekomen dat de boel na een meesterlijke start als een nachtkaars uit gaat, maar Fargo… Fargo? Damn, Fargo! Vanaf het eerste shot voel je ‘m. Het tempo, de rust, de muziek, de uiterst zorgvuldige manier waarop alles in beeld is gebracht en dan fietsen ze er ook nog eens een cast in, waarvan de namen niet zouden misstaan op om het even welke filmposter. Dit kan niet anders dan een serie worden die zich direct in mijn serie Top 10 gaat nestelen. Ik kan dat met droge ogen zeggen, want ik bepaal dat natuurlijk allemaal zelf. Dus.
avatar simonfender
9
18 jun 2014
Jemig wat een hele goeie serie: minstens zo goeds als Breaking Bad!!! Voelt een beetje aan als deze serie! Hoop op een tweede!

Vergelijkbare series

True Detective
27 stemmen
Game of Thrones
19 stemmen
Ozark
7 stemmen
Dexter
6 stemmen
Breaking Bad
6 stemmen
Fargo