Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 52

Weekoverzicht 52

De eerste zeven categorieën genomineerden van de Serie van het Jaar en nog veel meer nieuws in het weekoverzicht van de laatste week van 2019.
Het gehele team van MijnSerie wenst iedereen een gezellig oud en nieuw en we hopen jullie allemaal weer te kunnen begroeten in 2020 met nieuwe prijsvragen, nieuws, schitterende recensies en columns. Alvast een gelukkig en gezond 2020 met veel mooie (nieuwe) series.

Serie van het jaar verkiezingen 2019


Beste komedieserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie komedieseries.

Beste superheldenserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie superheldenseries.

Beste niet Engelstalige serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie niet Engels/Nederlandstalige series.

Beste Nederlandstalige serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie Nederlandstalige series.

Beste animatieserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie animatieseries.

Beste bingewatch serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie bingewatch series.

Beste sciencefictionserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie sciencefictionseries.

Algemeen Serienieuws


MijnSerie Podcast


MijnSerie.nl heeft ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.

Datums Series


The Last Kingdom


Het derde seizoen, met een Nederlands tintje, zal in januari 2020 te zien zijn bij Netflix Nederland. De historische dramaserie The Last Kingdom is ook al vernieuwd met een vierde seizoen.

The CW


De kerstvakantie is begonnen, dat betekent dat veel series ook even op vakantie gaan. The CW heeft aangekondigd wanneer hun series weer terug zullen keren in 2020.

Giri/Haji


Giri/Haji is een Britse misdaadserie van de zender BBC Two. De serie ging bij de BBC in première op 17 oktober 2019. Binnenkort is de serie te zien bij Netflix.

The Mandalorian


The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december is verschenen. In 2020 komt het tweede seizoen uit.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 52 (23 – 29 december)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Nieuwe Series


Eddie B


Laurence Fishburne en Cinema Gypsy Productions werken aan een nieuwe serie met stand-up komiek Eddie B in de hoofdrol.

Mastermind


Amazon Studios is bezig met de ontwikkeling van de nieuwe misdaadserie Mastermind. De serie is gebaseerd op het veelgeprezen boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. van Evan Ratliff.

Vernieuwde Series


The A List


The A List is een Britse thrillerserie van de BBC. In oktober 2018 kwam het eerste seizoen beschikbaar op de BBC iPlayer. Dat bestaat uit dertien afleveringen. Netflix heeft een tweede seizoen besteld.

You


You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime, die inmiddels is overgenomen door Netflix. Het tweede seizoen is sinds 26 december te bekijken. De serie lijkt een derde seizoen te gaan krijgen.

Afleveringen


Detective Van der Valk


In juli 2019 zijn in Amsterdam de opnamen gestart van een nieuwe Britse serie over Detective Van der Valk. De NPO gaat de serie uitzenden. De eerste aflevering is in januari al te zien.

Casting Nieuws


The Wheel of Time


Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe Amerikaanse fantasyserie met als titel The Wheel of Time. De serie is gebaseerd op het boek van Robert Jordan. Er is castingnieuws.

Overlijdensberichten


Andrew Dunbar


Acteur Andrew Dunbar, bekend van de HBO-serie Game of Thrones, is thuis gestorven in Belfast, Ierland op kerstavond. Zijn dood is bevestigd door vrienden en collega's, maar er is geen reden genoemd.

MijnSerie nieuws


Kijkcijfers: Week 51


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 16 tot en met 22 december in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Familie Kruys; In het vierde seizoen wordt de baby van Thomas en Ruxandra geboren. Maar hoe heet het meisje?, was Candida. Weetje: Het meisje heeft de naam Candida gekregen en dat is ook een vaginale schimmelinfectie. Maar het is ook een Latijnse naam en betekent witte, puur. Ook is Candida een kantoorgebouw in Amsterdam en een Italiaanse gemeente in de provincie Avellino.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht december die in week 1 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 30 december


Alexa & Katie – Seizoen 3 (Netflix)

-

Dinsdag 31 december


The Degenerates – Seizoen 2 (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten