Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 52

Inhoud

  De eerste zeven categorieën genomineerden van de Serie van het Jaar en nog veel meer nieuws in het weekoverzicht van de laatste week van 2019.

  Het gehele team van MijnSerie wenst iedereen een gezellig oud en nieuw en we hopen jullie allemaal weer te kunnen begroeten in 2020 met nieuwe prijsvragen, nieuws, schitterende recensies en columns. Alvast een gelukkig en gezond 2020 met veel mooie (nieuwe) series.

  Serie van het jaar verkiezingen 2019


  Beste komedieserie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie komedieseries.

  Beste superheldenserie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie superheldenseries.

  Beste niet Engelstalige serie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie niet Engels/Nederlandstalige series.

  Beste Nederlandstalige serie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie Nederlandstalige series.

  Beste animatieserie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie animatieseries.

  Beste bingewatch serie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie bingewatch series.

  Beste sciencefictionserie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie sciencefictionseries.

  Algemeen Serienieuws


  MijnSerie Podcast


  MijnSerie.nl heeft ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.

  Datums Series


  The Last Kingdom


  Het derde seizoen, met een Nederlands tintje, zal in januari 2020 te zien zijn bij Netflix Nederland. De historische dramaserie The Last Kingdom is ook al vernieuwd met een vierde seizoen.

  The CW


  De kerstvakantie is begonnen, dat betekent dat veel series ook even op vakantie gaan. The CW heeft aangekondigd wanneer hun series weer terug zullen keren in 2020.

  Giri/Haji


  Giri/Haji is een Britse misdaadserie van de zender BBC Two. De serie ging bij de BBC in première op 17 oktober 2019. Binnenkort is de serie te zien bij Netflix.

  The Mandalorian


  The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december is verschenen. In 2020 komt het tweede seizoen uit.

  Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


  - week 52 (23 – 29 december)
  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

  Nieuwe Series


  Eddie B


  Laurence Fishburne en Cinema Gypsy Productions werken aan een nieuwe serie met stand-up komiek Eddie B in de hoofdrol.

  Mastermind


  Amazon Studios is bezig met de ontwikkeling van de nieuwe misdaadserie Mastermind. De serie is gebaseerd op het veelgeprezen boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. van Evan Ratliff.

  Vernieuwde Series


  The A List


  The A List is een Britse thrillerserie van de BBC. In oktober 2018 kwam het eerste seizoen beschikbaar op de BBC iPlayer. Dat bestaat uit dertien afleveringen. Netflix heeft een tweede seizoen besteld.

  You


  You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime, die inmiddels is overgenomen door Netflix. Het tweede seizoen is sinds 26 december te bekijken. De serie lijkt een derde seizoen te gaan krijgen.

  Afleveringen


  Detective Van der Valk


  In juli 2019 zijn in Amsterdam de opnamen gestart van een nieuwe Britse serie over Detective Van der Valk. De NPO gaat de serie uitzenden. De eerste aflevering is in januari al te zien.

  Casting Nieuws


  The Wheel of Time


  Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe Amerikaanse fantasyserie met als titel The Wheel of Time. De serie is gebaseerd op het boek van Robert Jordan. Er is castingnieuws.

  Overlijdensberichten


  Andrew Dunbar


  Acteur Andrew Dunbar, bekend van de HBO-serie Game of Thrones, is thuis gestorven in Belfast, Ierland op kerstavond. Zijn dood is bevestigd door vrienden en collega's, maar er is geen reden genoemd.

  MijnSerie nieuws


  Kijkcijfers: Week 51


  Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 16 tot en met 22 december in Amerika.

  Populairste series


  Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van Familie Kruys; In het vierde seizoen wordt de baby van Thomas en Ruxandra geboren. Maar hoe heet het meisje?, was Candida. Weetje: Het meisje heeft de naam Candida gekregen en dat is ook een vaginale schimmelinfectie. Maar het is ook een Latijnse naam en betekent witte, puur. Ook is Candida een kantoorgebouw in Amsterdam en een Italiaanse gemeente in de provincie Avellino.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Recensies


  Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

  Tips


  Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


  Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

  Vacatures


  Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


  De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht december die in week 1 van start of in première zullen gaan.

  -

  Maandag 30 december


  Alexa & Katie – Seizoen 3 (Netflix)

  -

  Dinsdag 31 december


  The Degenerates – Seizoen 2 (Netflix)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Leuk?
  2
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst

  Laatste nieuws

  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
  Vandaag, 14:00
  Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
  Vandaag, 13:00
  Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
  Vandaag, 12:00
  De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
  Vandaag, 09:00
  Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
  Gisteren, 16:00
  Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
  Gisteren, 15:00