The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Last Kingdom in januari bij Netflix

Het derde seizoen, met een Nederlands tintje, zal in januari 2020 te zien zijn bij Netflix Nederland. De historische dramaserie The Last Kingdom is ook al vernieuwd met een vierde seizoen.

Tygo Gernandt (Baantjer het Begin, foto) speelt een bijrol in het derde seizoen van The Last Kingdom. En op 9 januari 2020 is de serie eindelijk te zien bij Netflix Nederland. Het heeft zolang geduurd omdat de serie in Nederland te zien was bij BBC First. Bij vele landen was de serie al eerder te zien bij de streamingdienst.The Last Kingdom vertelt het verhaal van Uhtred (Alexander Dreymon) die het in het derde seizoen zwaar te verduren krijgt van onder andere de Deense Bloodhair (Ola Rapace, Below the Surface). Gernandt speelt Jackdaw die zich aansluit bij het leger van Bloodhair en de mysterieuze Skade (Thea Sofie Loch Næss, Wisting).

Op dit moment wordt het vierde seizoen opgenomen van de serie die gebaseerd is op de een reeks van vijf boeken van Bernard Cornwell. Wanneer het vierde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Vorige aflevering
Episode 10
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56