Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix neemt The A List over van BBC

The A List is een Britse thrillerserie van de BBC. In oktober 2018 kwam het eerste seizoen beschikbaar op de BBC iPlayer. Dat bestaat uit dertien afleveringen.

The A List speelt zich af op een idyllisch eiland. Daar vindt een zomerkamp plaats, maar zo vrolijk blijft het niet lang. Mia (Lisa Ambalavanar) is het hoofdpersonage dat gevolgd wordt. Ze denkt een mooie vakantie te gaan beleven, maar het wordt al snel een nachtmerrie. Zeker wanneer de mysterieuze Amber (Ellie Duckles) zich komt melden.

Merkwaardig genoeg heeft de BBC de serie The A List alleen vertoond via hun iPlayer, maar niet op een televisiekanaal. Het eerste seizoen heeft dertien afleveringen en dat is inmiddels beschikbaar op Netflix buiten het Verenigd Koninkrijk. Nina Metivier, die samen met Dan Berlinka The A List heeft gemaakt en geschreven, meldt nu dat de BBC zich heeft teruggetrokken uit het project en dat ze nu een tweede seizoen ontwikkelen, exclusief voor Netflix. Wanneer dat seizoen zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Who We Really Are
Who We Really Are
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The A List