The A List

6.4 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix neemt The A List over van BBC

The A List is een Britse thrillerserie van de BBC. In oktober 2018 kwam het eerste seizoen beschikbaar op de BBC iPlayer. Dat bestaat uit dertien afleveringen.

The A List speelt zich af op een idyllisch eiland. Daar vindt een zomerkamp plaats, maar zo vrolijk blijft het niet lang. Mia (Lisa Ambalavanar) is het hoofdpersonage dat gevolgd wordt. Ze denkt een mooie vakantie te gaan beleven, maar het wordt al snel een nachtmerrie. Zeker wanneer de mysterieuze Amber (Ellie Duckles) zich komt melden.

Merkwaardig genoeg heeft de BBC de serie The A List alleen vertoond via hun iPlayer, maar niet op een televisiekanaal. Het eerste seizoen heeft dertien afleveringen en dat is inmiddels beschikbaar op Netflix buiten het Verenigd Koninkrijk. Nina Metivier, die samen met Dan Berlinka The A List heeft gemaakt en geschreven, meldt nu dat de BBC zich heeft teruggetrokken uit het project en dat ze nu een tweede seizoen ontwikkelen, exclusief voor Netflix. Wanneer dat seizoen zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt.

Vorige aflevering
The Last Dove
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Vandaag, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Vandaag, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Gisteren, 15:00
Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.
Gisteren, 14:00
Zoals met de meeste netwerken heeft ook NBC de productie van vele series moeten stoppen vanwege de corona-uitbraak. NBC heeft alle nieuwe finaledatums netjes op een rij gezet.
Gisteren, 13:00