Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (52)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Witcher

Er hebben 913 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Witcher. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Prison Break

Er hebben 409 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Prison Break. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor The Mandalorian

Er hebben 396 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Mandalorian. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Vikings

Er hebben 384 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Vikings. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 1 januari 2020.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 302 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 23 januari 2020.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
27 dec 2019 18:09 -
Haha, wel grappig dat Prison Break erbij staat. Dit is te danken aan de fout die aanwezig was waarbij mensen weer opnieuw afleveringen konden aanvinken?
Reageer

Laatste nieuws

Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Gisteren, 13:00
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
Gisteren, 12:00
6