The Mandalorian

8.3 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Mandalorian in najaar 2020

The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december is verschenen.

De serie is erg positief ontvangen. The Mandalorian is een live-action serie in het Star Wars universum, ontwikkeld door Jon Favreau en geproduceerd door Lucasfilm. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal. Hij volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel. De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens.

De opnames voor het tweede seizoen van The Mandalorian zijn in oktober al van start gegaan. John Favreau heeft nu op Twitter laten weten dat het tweede seizoen in het najaar van 2020 beschikbaar komt. Insiders hebben laten doorschemeren dat verschillende personages uit de mythologische Star Wars-speelfilms tijdens het tweede seizoen van de serie zullen verschijnen.

Vorige aflevering
Chapter 8: Redemption
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03