The Mandalorian

8.3 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Mandalorian in najaar 2020

The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december is verschenen.

De serie is erg positief ontvangen. The Mandalorian is een live-action serie in het Star Wars universum, ontwikkeld door Jon Favreau en geproduceerd door Lucasfilm. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal. Hij volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel. De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens.

De opnames voor het tweede seizoen van The Mandalorian zijn in oktober al van start gegaan. John Favreau heeft nu op Twitter laten weten dat het tweede seizoen in het najaar van 2020 beschikbaar komt. Insiders hebben laten doorschemeren dat verschillende personages uit de mythologische Star Wars-speelfilms tijdens het tweede seizoen van de serie zullen verschijnen.

Vorige aflevering
Chapter 8: Redemption
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00