Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon werkt aan misdaadserie Mastermind

Amazon Studios is bezig met de ontwikkeling van de nieuwe misdaadserie Mastermind. De serie is gebaseerd op het veelgeprezen boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. van Evan Ratliff.

Schrijfster Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadfull) werkt momenteel al aan de scenario’s. Mastermind is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Paul Le Roux, een bescheiden voormalige programmeur die een verfijnd wereldomspannend crimineel computersysteem ontwikkelde. Daarna werd het stilgelegd door de autoriteiten en werd Le Roux een van de grootste criminele informanten in de geschiedenis van de FBI.


Krysty Wilson-Cairns

AGBO Films en Skybound Entertainment gaan de serie realiseren. De scenario’s zijn gebaseerd op de diepgaande onderzoeksrapporten van Evan Ratliff, die begin 2019 in het boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. verschenen. Amazon heeft nog niet gemeld wanneer de serie Mastermind beschikbaar zal komen.

8767 Mastermind
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2