Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon werkt aan misdaadserie Mastermind

Amazon Studios is bezig met de ontwikkeling van de nieuwe misdaadserie Mastermind. De serie is gebaseerd op het veelgeprezen boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. van Evan Ratliff.

Schrijfster Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadfull) werkt momenteel al aan de scenario’s. Mastermind is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Paul Le Roux, een bescheiden voormalige programmeur die een verfijnd wereldomspannend crimineel computersysteem ontwikkelde. Daarna werd het stilgelegd door de autoriteiten en werd Le Roux een van de grootste criminele informanten in de geschiedenis van de FBI.


Krysty Wilson-Cairns

AGBO Films en Skybound Entertainment gaan de serie realiseren. De scenario’s zijn gebaseerd op de diepgaande onderzoeksrapporten van Evan Ratliff, die begin 2019 in het boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. verschenen. Amazon heeft nog niet gemeld wanneer de serie Mastermind beschikbaar zal komen.

8767 Mastermind
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00