Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon werkt aan misdaadserie Mastermind

Amazon Studios is bezig met de ontwikkeling van de nieuwe misdaadserie Mastermind. De serie is gebaseerd op het veelgeprezen boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. van Evan Ratliff.

Schrijfster Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadfull) werkt momenteel al aan de scenario’s. Mastermind is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Paul Le Roux, een bescheiden voormalige programmeur die een verfijnd wereldomspannend crimineel computersysteem ontwikkelde. Daarna werd het stilgelegd door de autoriteiten en werd Le Roux een van de grootste criminele informanten in de geschiedenis van de FBI.


Krysty Wilson-Cairns

AGBO Films en Skybound Entertainment gaan de serie realiseren. De scenario’s zijn gebaseerd op de diepgaande onderzoeksrapporten van Evan Ratliff, die begin 2019 in het boek The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal. verschenen. Amazon heeft nog niet gemeld wanneer de serie Mastermind beschikbaar zal komen.

8767 Mastermind
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TBS heeft aangekondigd wanneer het nieuwe seizoen van American Dad! van start gaat en heeft een trailer vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Gisteren, 13:00