Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Studios maakt serie met komiek Eddie Brown

Laurence Fishburne en Cinema Gypsy Productions werken aan een nieuwe serie met stand-up komiek Eddie B in de hoofdrol.

De serie volgt Eddie B (echte naam Eddie Brown), een voetbalcoach op de middelbare school. Hij moet vanwege bezuinigingen in de 8e klas wetenschap gaan onderwijzen, zonder dat hij daar veel verstand van heeft. Het scenario wordt geschreven door Richard Manus (Merry Happy Whatever, Grown-ish).

Eddie B is in werkelijkheid een in Houston gevestigde schoolleraar die stand-up komiek werd. Hij kreeg veel volgers op Facebook en Twitter toen hij berichten begon te plaatsen over 'wat leraren echt zeggen’. Hij werd daarmee de stem van veel leraren omdat hij eerlijk aangaf wat er werkelijk speelt. Hij speelt zelf de hoofdrol in de nieuwe serie van ABC.

De serie zal verschijnen bij ABC, maar een startdatum is nog niet bekend. Hieronder is Eddie B te zien.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00