Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Studios maakt serie met komiek Eddie Brown

Laurence Fishburne en Cinema Gypsy Productions werken aan een nieuwe serie met stand-up komiek Eddie B in de hoofdrol.

De serie volgt Eddie B (echte naam Eddie Brown), een voetbalcoach op de middelbare school. Hij moet vanwege bezuinigingen in de 8e klas wetenschap gaan onderwijzen, zonder dat hij daar veel verstand van heeft. Het scenario wordt geschreven door Richard Manus (Merry Happy Whatever, Grown-ish).

Eddie B is in werkelijkheid een in Houston gevestigde schoolleraar die stand-up komiek werd. Hij kreeg veel volgers op Facebook en Twitter toen hij berichten begon te plaatsen over 'wat leraren echt zeggen’. Hij werd daarmee de stem van veel leraren omdat hij eerlijk aangaf wat er werkelijk speelt. Hij speelt zelf de hoofdrol in de nieuwe serie van ABC.

De serie zal verschijnen bij ABC, maar een startdatum is nog niet bekend. Hieronder is Eddie B te zien.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2