You

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Netflix
You is een Amerikaanse thrillerserie van Netflix (voorheen Lifetime (US). De serie ging in première op 9 september 2018.

Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is "You" een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: "Wat zou je doen om lief te hebben?" Wanneer een briljante boekhandel manager het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (4)

You - Seizoen 2

8.5

You - Seizoen 1

8

Nieuws (39)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst over en met seriemoordenaars. Veel kijkplezier.
zo 19 april
6
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
di 7 april
2
Amazon Studios werkt samen met Macro Television aan een nieuwe sciencefictionserie op basis van het boek Dawn van Octavia E. Butler uit 1987.
28 feb 2020

Populaire reacties (9)

10
03 dec 2018
Netflix heeft zojuist de serie overgenomen van Lifetime. Vanaf seizoen 2 gaat de serie verder als een echte Netflix Original.
-
26 mrt 2020
Dexter 2.0

Vergelijkbare series

Eye Candy
5 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Dexter
3 stemmen
Friends
3 stemmen
Gossip Girl
3 stemmen