You

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Netflix
You is een Amerikaanse thrillerserie van Netflix (voorheen Lifetime (US). De serie ging in première op 9 september 2018.

Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is "You" een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: "Wat zou je doen om lief te hebben?" Wanneer een briljante boekhandel manager het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (4)

You - Seizoen 2

8.5

You - Seizoen 1

8

Nieuws (37)

Amazon Studios werkt samen met Macro Television aan een nieuwe sciencefictionserie op basis van het boek Dawn van Octavia E. Butler uit 1987.
vr 28 februari
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
ma 20 januari
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 17 januari

Populaire reacties (9)

10
03 dec 2018
Netflix heeft zojuist de serie overgenomen van Lifetime. Vanaf seizoen 2 gaat de serie verder als een echte Netflix Original.
-
26 mrt 2020
Dexter 2.0

Vergelijkbare series

Eye Candy
5 stemmen
The Sinner
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Dexter
2 stemmen
Friends
2 stemmen