The Wheel of Time

-
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Amazon-serie The Wheel of Time

Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe Amerikaanse fantasyserie met als titel The Wheel of Time. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan.

Het verhaal van The Wheel of Time speelt zich af in een uitgestrekte wereld waar magie bestaat, maar alleen kan worden gebruikt door vrouwen. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), een lid van de schimmige en invloedrijke geheel vrouwelijke organisatie de Aes Sedai, terwijl ze op een gevaarlijke reis gaat met vijf jonge mannen en vrouwen. Moiraines interesse in deze vijf ligt in het feit dat ze gelooft dat een van hen de reïncarnatie is van een ongelooflijk krachtige persoon die volgens profetieën de mensheid zal redden of vernietigen.


Rosamund Pike

Rosamund Pike, bekend van State of the Union, speelt de hoofdrol in de serie. Priyanka Bose (Little America), Taylor Napier (Saving Hope) and Emmanuel Imani (Black Earth Rising) krijgen ook rollen in The Wheel of Time. Priyanka Bose speelt Alanna Mosvani, een lid van dezelfde organisatie van krachtige vrouwen als Moiraine. Ze staat bekend om zowel haar vriendelijkheid als haar humeur. Ze wordt beschermd door Ihvon (Emmanuel Imani) en Maksim (Taylor Napier). Ze hebben alle drie een gecompliceerde relatie die is gebaseerd op liefde, seks en respect. Het maakt hen tot angstaanjagende krachten in de strijd.


Priyanka Bose

De serie The Wheel of Time zal waarschijnlijk pas in 2021 verschijnen bij Amazon Prime Video. Het is een coproductie van Amazon Studios en Sony Pictures Television.
Vorige aflevering
Winter Dragon
00x01
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_footsy
24 dec 2019 17:27 -
Heel benieuwd wat ze hiervan gaan maken. Heeft wat mij betreft de potentie van Games of Thrones, mits ze het goed aanpakken: grote ensemble cast (dus niet echt 1 hoofdpersoon), heel veel background story, veel intriges, magie etc. Gebaseerd op een reeks van 14 boeken, dus in theorie kunnen er (heel) veel seizoenen komen.
Reageer
avatar_BlackBiker
24 dec 2019 17:34 -
Ik ken het boek niet, maar door dit artikel heb ik deze serie wel op mijn volglijst gezet. Dit kan inderdaad heel interessant worden zo te zien.
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Vandaag, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Vandaag, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Gisteren, 15:00
Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.
Gisteren, 14:00
Zoals met de meeste netwerken heeft ook NBC de productie van vele series moeten stoppen vanwege de corona-uitbraak. NBC heeft alle nieuwe finaledatums netjes op een rij gezet.
Gisteren, 13:00