Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Amazon-serie The Wheel of Time

Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe Amerikaanse fantasyserie met als titel The Wheel of Time. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan.

Het verhaal van The Wheel of Time speelt zich af in een uitgestrekte wereld waar magie bestaat, maar alleen kan worden gebruikt door vrouwen. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), een lid van de schimmige en invloedrijke geheel vrouwelijke organisatie de Aes Sedai, terwijl ze op een gevaarlijke reis gaat met vijf jonge mannen en vrouwen. Moiraines interesse in deze vijf ligt in het feit dat ze gelooft dat een van hen de reïncarnatie is van een ongelooflijk krachtige persoon die volgens profetieën de mensheid zal redden of vernietigen.


Rosamund Pike

Rosamund Pike, bekend van State of the Union, speelt de hoofdrol in de serie. Priyanka Bose (Little America), Taylor Napier (Saving Hope) and Emmanuel Imani (Black Earth Rising) krijgen ook rollen in The Wheel of Time. Priyanka Bose speelt Alanna Mosvani, een lid van dezelfde organisatie van krachtige vrouwen als Moiraine. Ze staat bekend om zowel haar vriendelijkheid als haar humeur. Ze wordt beschermd door Ihvon (Emmanuel Imani) en Maksim (Taylor Napier). Ze hebben alle drie een gecompliceerde relatie die is gebaseerd op liefde, seks en respect. Het maakt hen tot angstaanjagende krachten in de strijd.


Priyanka Bose

De serie The Wheel of Time zal waarschijnlijk pas in 2021 verschijnen bij Amazon Prime Video. Het is een coproductie van Amazon Studios en Sony Pictures Television.
Vorige aflevering
What Was Meant to Be
What Was Meant to Be
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_footsy
24 dec 2019 17:27 -
Heel benieuwd wat ze hiervan gaan maken. Heeft wat mij betreft de potentie van Games of Thrones, mits ze het goed aanpakken: grote ensemble cast (dus niet echt 1 hoofdpersoon), heel veel background story, veel intriges, magie etc. Gebaseerd op een reeks van 14 boeken, dus in theorie kunnen er (heel) veel seizoenen komen.
Reageer
avatar_BlackBiker
24 dec 2019 17:34 - 22 sep 2021 04:49
Ik ken het boek niet, maar door dit artikel heb ik deze serie wel op mijn volglijst gezet. Dit kan inderdaad heel interessant worden zo te zien.
Reageer
The Wheel of Time