Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

'Netflix-serie You krijgt derde seizoen'

You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime, die inmiddels is overgenomen door Netflix. Het tweede seizoen is sinds 26 december te bekijken.

Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is You een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: 'Wat zou je doen om lief te hebben?' Wanneer een briljante boekhandelmanager (Penn Badgley) het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.

Hoofdrolspeler Penn Badgley heeft zich in een interview versproken en daarmee het derde seizoen bevestigd. In gesprek met Entertainment Tonight floepte het eruit bij de 33-jarige Amerikaan. “Mijn partner lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie...", vertelde Badgley, voordat hij besefte wat hij had verklapt. Wat de verdere inhoud van het derde seizoen is en uit hoeveel afleveringen het seizoen bestaat, wist Badgley niet te vertellen. Netflix moet de komst van het derde seizoen overigens nog bevestigen.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You